Έχετε $250.000 για την υπέρτατη καγκουριά; [video]

Έχετε $250.000 για την υπέρτατη καγκουριά; [video]

Αυτή η Camaro πουλιέται ως «έργο τέχνης», αλλά, όπως είπε και το παιδάκι στο παραμύθι, «ο βασιλιάς είναι γυμνός!»

Το “DreamRyder”, η καρικατούρα αυτή μιας Chevrolet Camaro του 1984, είχε εμφανιστεί πριν από μια πενταετία στο eBay και τώρα βγαίνει ξανά προς πώληση στις αγγελίες του Hemmings.

Ο πωλητής λέει στην αγγελία πως το DreamRyder φτιαχνόταν επί 13 χρόνια και άντλησε έμπνευση από το ζωικό βασίλειο (βάλτε εσείς από ποια ζώα). Και η τιμή του είναι –κρατηθείτε– 250.000 δολάρια, επειδή είναι ένα κινούμενο έργο τέχνης:

«Αυτό το αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί ως Λειτουργική Τέχνη πάνω σε μια Camaro convertible του 1984, και ονομάζεται “DreamRyder”. Όλα τα πρόσθετα κομμάτια εφαρμόζουν πάνω στο αμάξωμα της Camaro και μπορεί να αφαιρεθούν αν χρειαστεί. Οδηγείται και λειτουργεί πολύ καλά. Είναι πολύ δημοφιλές στις εκθέσεις, συγκεντρώνει απίστευτα πολλή προσοχή και έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Είναι ένα αληθινό έργο τέχνης και θα έπρεπε να είναι σε μουσείο», γράφει η αγγελία. 

Τώρα εσείς, αν θέλετε είτε να φτιάξετε κι άλλα τέτοια «έργα τέχνης», είτε να καταστρέψετε τα καλούπια ώστε να μην εμφανιστεί ξανά τέτοιο ανοσιούργημα, έχετε την ευκαιρία αφού είναι προς πώληση τα αυθεντικά καλούπια:

«Έφτιαξα ένα πλήρες σετ καλούπια και εργαλεία ώστε να μπορεί να ξαναφτιαχτεί αυτό το αμάξωμα. Θα πουλήσω το αυτοκίνητο και τα καλούπια μαζί ή και ξεχωριστά».

[Πηγή: Hemming's]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube