Η Toyota GT… 4586 δείχνει και ακούγεται υπέροχα [videos]

Η Toyota GT… 4586 δείχνει και ακούγεται υπέροχα [videos]

Έχουμε μιλήσει ξανά για την drift spec Toyota GT 86 με τον V8 της Ferrari 458. Όσο το project προχωρά δείχνει και ακούγεται φανταστικά.

Η διασταύρωση μιας Ferrari 458 και μίας Toyota GT 86 γέννησε την GT 4586. Χρειάστηκαν αρκετές μετατροπές στο αμάξωμα της Toyota για να προσαρμοστεί ο θηριώδης ιταλικός V8.

Το σασί ενισχύθηκε, κόπηκε και δημιουργήθηκαν οι βάσεις για τα μηχανικά μέρη. Ένα σωληνωτό πλέγμα για το τμήμα μπροστά από τους θόλους, πάνω στο οποίο στηρίζονται τα περιφερειακά του κινητήρα. Η διπλή εισαγωγή του ιταλικού V8 προεξέχει από το καπό. Η εξάτμιση βγαίνει από… μπροστά, προκειμένου να διατηρηθεί το ίδιο μήκος όπως και στη Ferrari.

Το αυτοκίνητο παρουσιάζεται στο Las Vegas στο SEMA Show 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση για την βελτίωση του αυτοκινήτου που ανοίγει τις πύλες της στην Αμερική σήμερα. Προορίζεται μόνο για αγωνιστική χρήση, φυσικά. Και συγκεκριμένα για αγώνες drift. Στα video βλέπουμε σε time lapse την πρόοδο των εργασιών αλλά και την πολύ ιδιαίτερη στιγμή που το project παίρνει για πρώτη φορά εμπρός, η οποία είχε μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα της Donut Media. Παρουσιάζονται επίσης όλα τα μηχανικά μέρη, ο άγραφος εγκέφαλος, οι custom άξονες (κεντρικός και ημιαξόνια), και τα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Πηγή Donut Media


 


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube