Η φαρδύτερη G-Class του κόσμου και με 850 ίππους! [video]

Η φαρδύτερη G-Class του κόσμου και με 850 ίππους! [video]

Η DMC ντύνει την G-Class AMG με ένα πάνφαρδυ body kit από carbon και παράλληλα «πουσάρει» το μοτέρ της.

Έχουμε 2016, αλλά η θρυλική G-Class είναι ακόμα ζωντανή και ακμαία, οπότε οι βελτιωτές συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους για να τη δυναμώνουν και να την εξατομικεύουν.

Η DMC αποτελεί το τελευταίο παράδειγμα, καθώς παρουσίασε ένα πακέτο με το όνομα ZEUS για τη βελτίωση των G55, G63 και της ναυαρχίδας της γκάμας, G65 AMG.

Ο κινητήρας V12 της τελευταίας δέχεται μια εκτεταμένη «περιποίηση», με νέα έμβολα, μπιέλες, έδρανα, εκκεντροφόρους, καπάκια και πολλά άλλα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 850 άλογα!

Το εξατομικευμένο body kit έχει τοποθετηθεί σε μια G55 AMG, αλλά η DMC λέει ότι ταιριάζει σε όλα τα G-Wagen από καταβολής του μοντέλου, το 1979.

Σύμφωνα με τον βελτιωτή, η ZEUS είναι η φαρδύτερη G-Class που υπάρχει σήμερα και όλα της τα πρόσθετα κομμάτια είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα και βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι βασισμένο σε μια G55 και πατάει σε σφυρήλατες ζάντες 24 ιντσών με λάστιχα Pirelli Scorpion. Έχει επίσης πρόσθετα φώτα LED, κάλυμμα ρεζέρβας από carbon, και αναβαθμισμένο εσωτερικό με νέες ταπετσαρίες και διαφορετικό διάκοσμο.

Η DMC λέει ότι δεν υπάρχει όριο στην εξατομίκευση καθώς μπορείς να παραγγείλεις ακόμα και επενδύσεις από δέρμα… στρουθοκαμήλου!

[Πηγή: DMC]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube