Η McLaren δεν ήταν αρκετά τολμηρή

Η McLaren δεν ήταν αρκετά τολμηρή

Αυτή η βελτιωμένη 570 S που θα παρουσιαστεί στο SEMA Show δείχνει ότι η προσέγγιση της McLaren ίσως να ήταν κάπως συντηρητική.

Εμάς μας αρέσει πολύ. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι η McLaren θα έπρεπε να δώσει στην 570 S πιο ακραία και επιθετική εμφάνιση ώστε να κραυγάζει τον εξωτικό της χαρακτήρα από μίλια μακριά.

Η εταιρεία βελτιώσεων Vorsteiner θα παρουσιάσει στο SEMA Show 2016 ένα κιτ αισθητικής και αεροδυναμικής βελτίωσης για τις McLaren 570 S και 570 GT, εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά της κατηγορίας GT3. Η αμερικάνικη εταιρεία εξειδικεύεται στις κατασκευές πάνελ αμαξώματος και αεροδυναμικών βοηθημάτων από ανθρακονήματα, καθώς και στις σφυρήλατες ζάντες από ελαφρά κράματα, σε σχέδια δημιουργημένα ειδικά για κάθε ιδιοκτήτη.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την McLaren 570 S στις Ειδικές του Rallye Monte Carlo [video]

Η Vorsteiner έφτιαξε έναν καινούριο carbon fiber εμπρός προφυλακτήρα με σαφώς πιο επιθετική σχεδίαση. Με πιο αιχμηρούς διαχωριστές ροής και μεγαλύτερους αεραγωγούς. Στην ουρά έχει προστεθεί μια γιγάντια σταθερή αεροτομή, αλλά έχει μεγαλώσει και το μικρό πτερύγιο στο χείλος εκφυγής του καλύμματος του κινητήρα. Το diffuser είναι επίσης καινούριο, τεραστίων διαστάσεων, έτοιμο για αγωνιστική χρήση. Οι ζάντες με τις οποίες παρουσιάζεται το project είναι ένα μόνο από τα άπειρα σχέδια σφυρήλατων τροχών που η Vorsteiner μπορεί να κατασκευάσει για τους πελάτες της.

Πηγή Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube