Διτούρμπινη Lambo Aventador βγαίνει από το ½ μίλι με 350+ km/h [video]

Διτούρμπινη Lambo Aventador βγαίνει από το ½ μίλι με 350+ km/h [video]

H Underground Racing εμφανίστηκε στο No Flyzone ½ mile στην Αριζόνα με μια Aventador-τέρας που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 1.500 άλογα.

Η Underground Racing αποτελεί συνώνυμο με τις ταχύτερες στον κόσμο Lamborghini Gallardo και εσχάτως Huracán, χάρη στην διτούρμπινη αναβάθμισή τους.

Αλλά εκτός από τις «μικρές» Lambo, η Underground Racing διαθέτει και μια σειρά από κιτ twin-turbo για άλλα σούπερκαρ, μεταξύ αυτών και η Lamborghini Aventador, εντυπωσιακή ακόμα στη στοκ διαμόρφωση.   

Με πέντε χρόνια στην πλάτη της, η Aventador βρίσκεται αρκετό χρόνο στην πιάτσα για μελέτη βελτίωσης και υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες που προχωρούν στην εξατομίκευσή της. Μια τέτοια είναι και η διτούρμπινη πρόταση της Underground Racing που φέρνει το ιταλικό σούπερκαρ στο όριό του. Ένα όριο που προσδιόρισε ο Αμερικανός βελτιωτής στο σπριντ του ½ μιλίου στο No Flyzone ½ mile event στην Gila Bend της Αριζόνα. Εκεί μια σατινέ μαύρη διτούρμπινη Lamborghini Aventador έγινε το πρώτο και ταχύτερο αυτοκίνητο του event.

Στην έξοδο του ½ του μιλίου (σχεδόν 804,7 m), η Aventador της Underground Racing πέτυχε ταχύτητα εξόδου 350,5 km/h, που είναι ό,τι πετυχαίνει σε τελική ταχύτητα το στοκ αυτοκίνητο.

Εκτός από το διτούρμπινο κιτ, ενισχυμένες μπιέλες, αγωνιστικά πιστόνια CP, ενισχυμένο βολάν, ενισχυμένα διαφορικά  και άξονες, custom συμπλέκτη και νέα ECU. Όλα αυτά εκτιμάται ότι ανεβάζουν τη μέγιστη ισχύ της Aventador πάνω από τους 1.500 PS. Βέβαια, τα 350,5 km/h απέχουν από το ρεκόρ των 384 km/h της διτούρμπινης Lamborghini Huracán που φανταζόμαστε ότι θα πιάσει προϊόντων των event που προορίζεται να συμμετάσχει.  

[Πηγή Underground Racing]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube