BMW M2 Coupé EVOX με 430 PS από την Alpha-N Performance

BMW M2 Coupé EVOX με 430 PS από την Alpha-N Performance

H BMW M2 Coupé αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα εξαιρετικά ικανό και γρήγορο κόμπακτ. Τι γίνεται όμως όταν 370 άλογα και 47,4 kgm δεν σου είναι αρκετά;

Την απάντηση στο ερώτημα έρχεται να δώσει η Alpha-N Performance, ο Γερμανός tuner που αναβαθμίζει το υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο μοτέρ straight-six της M2 Coupé μέσω τριών Σταδίων: Στα 400 άλογα και 59,2 kgm, στα 415 και 61,2 ή στους 430 PS και 63,2 kgm.

Στην αναβάθμιση Stage 3 αφαιρείται επίσης και ο ηλεκτρονικός περιοριστής της ταχύτητας, ενώ περιλαμβάνεται αγωνιστική downpipe χωρίς καταλυτικό μετατροπέα. Πληρώνοντας έξτρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμη να τοποθετήσουν σιλανσιέ free-flow με βαλβίδα ελέγχου για ακόμη πιο αγωνιστικό ήχο από την εξάτμιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη νέα BMW M3 στο Grossglockner [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την BMW M235i Coupé στην πίστα του Spa [video]

Η παραπανίσια ισχύς υποδηλώνεται στην M2 της Alpha-N Performance από ένα πιο μαχητικό body kit που σε αφήνει να διαλέξεις μεταξύ τριών πτερύγων στο χείλος του πορτμπαγκάζ, από τα οποία το ένα είναι ανθρακονημάτινο, φουλ ρυθμιζόμενο και ειδικά σχεδιασμένο από το βελτιωτή. Για τους ακόμη πιο απαιτητικούς υπάρχει η δυνατότητα για μια τέταρτη επιλογή αλά M4 GTS, με πτέρυγα από την Edison Composites, και οσονούπω μια πέμπτη αλά M235i Motorsport, όπως και άλλα ανθρακονημάτινα κομμάτια στο μοτίβο της M4 Coupé.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια BMW M2 με τον κινητήρα της Μ4 και 540 PS

Την ενίσχυση της δυναμικής ισορροπίας του αυτοκινήτου στο δρόμο αναλαμβάνει να υποστηρίξει η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση coilover Road & Track της Öhlins που χαμηλώνει το αυτοκίνητο. H οπτική αλλά και ουσιαστική αναβάθμιση, ολοκληρώνεται με σπλίτερ στο εμπρός σπόιλερ και τέσσερις ζάντες ελαφρού κράματος OZ Racing Ultraleggera HLT σε διάσταση 9,0Jx19” εμπρός και 10,0x19” πίσω. Οι ΟΖ «ντύνονται» με λάστιχα 245/35Z R19 και 265/35 ZR19 αντίστοιχα.

[Πηγή Alpha-N Performance]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube