Βελτιωμένο από τους παίκτες αυτοκίνητο του Need for Speed θα βγει στην παραγωγή [video]

Βελτιωμένο από τους παίκτες αυτοκίνητο του Need for Speed θα βγει στην παραγωγή [video]

Η εταιρεία παραγωγής του Need for Speed θα κάνει πραγματικότητα την Silvia που οι gamers θα βελτιώσουν στο παιχνίδι.

Μία νέα έκδοση του Need for Speed έχει φτάσει πρόσφατα στην αγορά, όμως η είδηση είναι αλλού. Η ομάδα σχεδιασμού και παραγωγής του γνωστού video game θα κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο ακριβώς όπως θα το διαμορφώσουν οι παίκτες στο παιχνίδι.

Ενώ στο παιχνίδι είναι διαθέσιμα περισσότερα από 50 εξωτικά αυτοκίνητα και σούπερκαρ, το μοντέλο που επιλέχθηκε για αυτόν τον διαγωνισμό είναι η Silvia Spec R της Nissan. Οι gamers θα ψηφίζουν on line τις αισθητικές βελτιώσεις που θέλουν να γίνουν και τρεις μεγάλοι οίκοι θα αναλάβουν να τις υλοποιήσουν. Η Zen Garage θα έχει την ευθύνη να ενώσει τα κομμάτια του παζλ, αλλά κύρια δουλειά της θα είναι οι τροχοί. Η Hayden Spapes, μια εταιρεία που κατασκευάζει σανίδες του surf και έχει τεράστια τεχνογνωσία στο fiberglass θα φτιάξει το bodykit. Και η DVATE θα κάνει την βαφή με όλα τα… εξωφρενικά γραφικά που θα έχουν επιλέξει οι φανατικοί του παιχνιδιού στην online ψηφοφορία.

Η Electronic Arts θα καταγράφει τις εργασίες που θα γίνονται στο αυτοκίνητο και θα δημοσιεύει σταδιακά βίντεο με την πρόοδο της βελτίωσης, ξεκινώντας από την κατασκευή των τροχών στην Zen Garage. Στο πέμπτο και τελευταίο βίντεο το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί σε όλο του το μεγαλείο, ενώ στην συνέχεια θα παρουσιαστεί σε μια σειρά από εκδηλώσεις, αγώνες drift και dragster, υποστηρίζοντας την προώθηση του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube