Βελτιωμένο Abarth 595 Hercules από την Pogea Racing

Βελτιωμένο Abarth 595 Hercules από την Pogea Racing

Πλήρες bodykit, χαμηλωμένη ανάρτηση και περισσότερη ισχύς μετατρέπουν το Abarth 595 σε ... Ηρακλή.

Ο βελτιωτικός οίκος Pogea Racing παρουσίασε ένα νέο πακέτο για το Abarth 595 Series 4, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρες boydkit, νέους τροχούς και βελτιώσεις σε κινητήρα και εξάτμιση.

Το Abarth 595 "Hercules" ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά χάρη στις προεκτάσεις των φτερών που αυξάνουν το πλάτος του αμαξώματος, το μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ, τις εισαγωγές αέρα στο καπό και τη σταθερή αεροτομή στην ουρά.

Όλα τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα για το χαμηλότερο δυνατό βάρος. Ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη μπορούν να βαφτούν στο χρώμα του αμαξώματος ή να μείνουν ακάλυπτα για ανθρακονημάτινο look με διαφορετικά μοτίβα - Forged-Carbon, Honeycomb ή Camouflage.

Pogea Racing

Όσον αφορά τους τροχούς, υπάρχουν έξι διαφορετικά σχέδια με διάμετρο 18" που συνδυάζονται με ελαστικά 215/35 ZR18 της Michelin. Επεμβάσεις έχουμε και στην ανάρτηση με ρυθμιζόμενα coilover της KW που χαμηλώνουν το κέντρο βάρους κατά 45 mm.

Οι βελτιώσεις που προτείνει η Pogea Racing για τον κινητήρα 1.4 T-Jet που σε εργοστασιακή μορφή αποδίδει 165 PS ή 180 PS ανεβάζουν την απόδοσή του έως και τους 220 PS και τη ροπή έως τα 350 Nm. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη νέα εξάτμιση Monster με ενεργά flaps και downpipe, την ειδική θερμομόνωση και φυσικά το νέο λογισμικό για τον κινητήρα. Ως αποτέλεσμα, το ιταλικό hot hatch επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 6,2".

Το κόστος όλων των μετατροπών είναι €18.810 προ φόρων, χωρίς φυσικά να περιλαμβάνεται το κόστος του Abarth 595 στο οποίο θα τοποθετηθούν όλα τα εξαρτήματα.

[Πηγή: Pogea Racing

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube