Αυτή η Maserati ξύνει τσίχλες από την άσφαλτο! [video]

Αυτή η Maserati ξύνει τσίχλες από την άσφαλτο! [video]

Χρειάζεται πολλή καγκουριά για να φτιάξεις μια GranTurismo με αερανάρτηση που να την κάνει «σαύρα» να σέρνεται στο δρόμο.

Η Maserati Granturismo είναι ένα αριστοκρατικό GT που δεν θα σου έκανε καρδιά να καγκουρέψεις. Σωστά!

Λάθος! Κι επειδή αν την αγγίξεις διαμαρτύρονται οι ρομαντικοί, γι’ αυτό ακριβώς ο Uwe και η Rene, ιδιοκτήτες της R3 Wheels που φτιάχνει αλουμινένιες ζάντες στη Δρέσδη της Γερμανίας, τη διάλεξαν και την έβαψαν και σε χρώμα φούξια. Για να σοκάρουν και να τραβήξουν έτσι την προσοχή στις νέες τους σφυρήλατες ζάντες.

Για να καταλέβετε το σκεπτικό τους, η άλλη εναλλακτική που σκέπτονταν ήταν μια Aston Martin!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Maserati GranTurismo MC Stradale [video]

Πολλά σούπερκαρ έχουν υδραυλικό σύστημα στην ανάρτηση, που τα σηκώνει για να μη βρίσκουν κάτω στις ράμπες των γκαράζ. Με τη συγκεκριμένη Maserati της R3 Wheels συμβαίνει το αντίθετο: Έχει αερανάρτηση AccuAir για να μπορεί να χαμηλώνει και να γίνεται «σαύρα» –slammedείναι ο διεθνής όρος– εντυπωσιάζοντας ακόμα περισσότερο.

Αυτή η widebody GranTurismo S, με τα φαρδυμένα φτερά και φαρδιά λάστιχα της Continental, ήταν το επίσημο project της R3 Wheels για το 2016, για να διαφημίσει τα προϊόντα της στην εκδήλωση  Top Marques στο Μονακό, όπου συμμετέχουν για επίδειξη σούπερκαρ κάθε λογής. Από μετατροπές, έχει ακόμη μια εξάτμιση υψηλής απόδοσης Frequency intelligent Exhaust.

Ακούστε τη λοιπόν να μαρσάρει στο παρακάτω video – και προσέξτε τη διαφορά ήχου από τη Ferrari 458 που έχει τον ίδιο κινητήρα, αλλά με flat-plane (επίπεδο) στροφαλοφόρο 180 μοιρών, αντί για τον cross-plane 90 μοιρών της Maserati.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 458 Spider [video]

Δείτε επίσης παρακάτω τη φούξια GranTurismo S να χαμηλώνει τόσο, που να ξύνει τσίχλες –ή, κατ’ άλλους, γατοτόμαρα– από την άσφαλτο του Πριγκιπάτου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube