Το ακριβότερο burnout του κόσμου! [video]

Το ακριβότερο burnout του κόσμου! [video]

Αν ντριφτάρεις και κάνεις burnout και ντόνατς με μια βελτιωμένη Bugatti Veyron, ε, θα σου κοστίσει κατιτίς… Δείτε πόσο.

Η Bugatti Veyron των 1.001-1.200 ίππων κόστιζε –στον τιμοκατάλογο…– πάνω από ένα εκατομμύριο, οπότε όσοι έχουν μία, αναμενόμενα τη φυλάνε ως κόρην οφθαλμού σε γκαράζ, κάνοντας ελάχιστα χιλιόμετρα για να μην πέσει η αξία της.

Τη συγκεκριμένη Veyron όμως δεν την κρατάνε στη ναφθαλίνη. Κι ας μην είναι το απλό μοντέλο, αλλά η ειδικά βελτιωμένη έκδοση Mansory Vivere, για την οποία ο βελτιωτής ζητούσε δυόμισι εκατομμύρια ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης της λοιπόν την παραχώρησε στο κανάλι Daily Driven Exotics του YouTube για να κάνουν αυτό που ονόμασαν «το ακριβότερο burnout του κόσμου».

Τι σημαίνει αυτό; Με το κάθε λάστιχο να κοστίζει $10.000, συν τα μεταφορικά, συν ένα τέταρτο σετ ζαντωμένα λάστιχα, οι youtubers υπολογίζουν ότι το όλο εγχείρημα κόστισε κάπου $150.000 (€121.300)!

Άξιζε τον κόπο και το έξοδο; Κρίνετε μόνοι σας, βλέποντας το κλιπ των 21 λεπτών που είναι γεμάτο ντριφταρίσματα, σβούρες και κάψιμο ελαστικού. Κι όταν λέμε κάψιμο, εννοούμε ότι τα λάστιχα έχασαν κομμάτια και ο καπνός ήταν τόσος που έπνιξε τον κινητήρα, με αποτέλεσμα να σβήσει!

[Πηγή: Daily Driven Exotics / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube