Ακούστε την Lamborghini Huracán Evo της Novitec [video]

Ακούστε την Lamborghini Huracán Evo της Novitec [video]

Το μικρό υπεραυτοκίνητο της Sant'Agata δείχνει τα δόντια του με τη βοήθεια της Novitec.

Η Novitec ανακοίνωσε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για την Huracán Evo, το οποίο περιλαμβάνει διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις στο αεροδυναμικό πακέτο, νέα σχέδια τροχών, χαμηλωμένη ανάρτηση και νέα εξάτμιση με ακόμα πιο εκρηκτικό ήχο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Lamborghini Huracán Evo

Ξεκινάμε από τους σφυρήλατους τροχούς Novitec NL4 κατασκευασμένους από τη Vossen, με διάμετρο 20" εμπρός και 21" πίσω, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς όταν κοιτάζει το βελτιωμένο υπεραυτοκίνητο. Εναλλακτικά η εταιρεία προσφέρει και το σχέδιο NL1, ενώ όλοι οι τροχοί φορούν μεικτά ελαστικά Pirelli P-Zero (245/30 ZR 20 εμπρός και 325/25 ZR 21 πίσω).

Οι προσθήκες στο αεροδυναμικό πακέτο είναι κατασκευασμένες από ανθρακονήματα και έχουν περάσει από δοκιμές στην αεροδυναμική σήραγγα. Αυτές περιλαμβάνουν λεπίδες και πτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα, καπό με ενσωματωμένες εισαγωγές αέρα, νέα μαρσπιέ, καλύμματα για τους καθρέφτες, σταθερή αεροτομή στην ουρά και κάλυμμα με γρίλιες για τον χώρο του κινητήρα. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει επιλογές επενδύσεων από δέρμα και Alcantara στο εσωτερικό, σε διάφορους χρωματισμούς.

Novitec

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν έχουμε επεμβάσεις στον ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων που συνεχίζει να αποδίδει 640 PS και 600 Nm σε συνεργασία με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

Αυτό που αλλάζει, είναι ο ακόμα πιο απολαυστικός ήχος χάρη στη νέα εξάτμιση Novitec Race, η οποία είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι ή Inconel, με επενδύσεις από ανθρακονήματα στις διπλές απολήξεις. 

Επιπλέον, τα σπορ ελατήρια της Novitec μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 mm και έχουν ρυθμιστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο συνδυασμό τροχών και ελαστικών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube