820 άλογα για τη Ford Mustang GT από την Geiger

820 άλογα για τη Ford Mustang GT από την Geiger

Η γερμανική Geiger ανέλαβε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή Μustang GT, τόσο αισθητικά όσο και κάτω από το καπό.

Φτιαγμένη για να τραβά την προσοχή του κόσμου, η συγκεκριμένη Ford Mustang [βλ. οδηγούμε Fastback GT V8 5.0 σε πίστα και δρόμο] διαθέτει ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό κιτ που περιλαμβάνει διαφορετική μάσκα, εμπρός σπλίτερ και εντονότερα μαρσπιέ.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε έναν ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό διαχύτη και πιο μεγάλη πτέρυγα. Οι ζάντες που έχουν τοποθετηθεί είναι 20” και ντύνονται από λάστιχα επιδόσεων της Michelin. Ακόμα, για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο, η Mustang του βελτιωτικού οίκου Geiger μπορεί να παραγγελθεί και με custom βαφή και επιπλέον κόστος 6.000 ευρώ.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές όμως στη συγκεκριμένη Mustang έχουν γίνει κάτω από το καπό. Ο 5λιτρος V8 της Mustang GT έχει πλέον κομπρέσορα, νέο στρόφαλο και σφυρήλατα πιστόνια, καθώς και νέα εισαγωγή αέρα και σπορ εξάτμιση και φυσικά αναχαρτογραφημένη ECU. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές η Mustang GT by Gieger αποδίδει 820 ίππους και 77,5 kgm ροπή.

Επιπλέον, πέρα από τις προαναφερθείσες μετατροπές, η συγκεκριμένη Mustang διαθέτει νέα σπορ ανάρτηση και το πακέτο Performance (στάνταρ στα ευρωπαϊκά μοντέλα), που περιλαμβάνει φρένα της Brembo, μπλοκέ διαφορικό και διαφορετική τελική σχέση μετάδοσης.

Τέλος, όλα τα αξεσουάρ μπορούν να παραγγελθούν και χώρια, με το συνολικό όμως πακέτο (μαζί με το αυτοκίνητο) να κοστίζει 110.000 ευρώ.

[Πηγή geigercars.de]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube