Το Trophée Andros επιστρέφει στο Stade de France [video]

Το Trophée Andros επιστρέφει στο Stade de France [video]

Ο τελικός της προσεχούς σεζόν για τη διάσημη διοργάνωση στον πάγο θα γίνει στο Stade de France, στις 9 Φεβρουαρίου 2019. Επιστροφή ύστερα από οκτώ χρόνια.

Γενέθλια λοιπόν με μεγάλη γιορτή. Το Trophée Andros, την επόμενη χρονιά, σβήνει 30 κεριά. Και το πρωτάθλημα 2018/2019 θα κλείσει στο Stade de France, στις 9 Φεβρουαρίου. Για τους γνωρίζοντες δεν πρόκειται για πρεμιέρα, καθώς τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της διοργάνωσης έχουν ξανατρέξει στο στίβο του γηπέδου άλλες επτά φορές, με τελευταία το 2011. 

Πάνω στην παγωμένη πίστα (μια εγκατάσταση που διακινδυνεύει να προκαλέσει την μήνιν των οικολόγων), θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα, με έναν αγώνα AMV Cup (μοτοκρός), ένα αγώνα μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων (μια κατηγορία που συναθροίζει μέγα πλήθος) και έναν αγώνα «pro» με αγωνιστικά 350 ίππων.

Για όποιον θα ενδιαφερόταν, να πούμε ότι οι κρατήσεις θέσεων ήδη «άνοιξαν». Θέσεις υπάρχουν για όλα τα βαλάντια, με κλιμακούμενη την τιμή ανάλογα με τη θέαση στην πίστα: Από 29 έως 89 ευρώ. Μια προσφορά γνωριμίας θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 22 Ιουνίου, με έκπτωση €10 στις περισσότερες κατηγορίες, ενώ υπάρχουν προσφορές για πακέτα καθισμάτων –σε περίπτωση που πάτε με την οικογένεια, λέμε τώρα.

Trophée Andros 2011

Στην κορυφή της εισιτηρίων βρίσκονται αυτά με πρόσβαση στο paddock, στα €189, τα οποία δυστυχώς περιορίζονται μόνο σε 500. Για όλους τους κατόχους εισιτηρίων θα υπάρχει πρόσβαση σε μια γιγαντιαία συνάντηση, η οποία θα φέρει σε επαφή πολλούς οδηγούς που σημάδεψαν το θεσμό τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Για την τάξη, να πούμε ότι ο εναρκτήριος αγώνας του Trophée Andros για τη σεζόν 2018/2019 θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου στη Val Thorens.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube