Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα του Lamborghini Super Trofeo στο Spa [video]

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα του Lamborghini Super Trofeo στο Spa [video]

Τέσσερις κριτές και ο οδηγός τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά.

Άγιο είχαν οι κριτές στην πίστα του Spa, όταν κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα του Lamborghini Super Trofeo, δύο αυτοκίνητα ακούμπησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να καταλήξει με μεγάλη ταχύτητα στο σημείο που αυτοί ήταν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και παρά την ύπαρξη των προστατευτικών ελαστικών, οι τέσσερεις κριτές που ήταν πίσω από αυτά είχαν ελάχιστο χρόνο αντίδρασης. Κάποιοι έτρεξαν να ξεφύγουν, όμως τελικά τραυματίστηκαν – ευτυχώς ελαφρά – όπως και ο οδηγός τους αυτοκινήτου.

Στην πίστα βγήκε κόκκινη σημαία και οι κριτές μαζί με τον οδηγό μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας της πίστας. Εκεί κρίθηκε απαραίτητο ο ένας από αυτούς και ο οδηγός να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ οι υπόλοιποι είχαν μόνον κάποια επιπόλαια τραύματα.

Από το νοσοκομείο έγινε αργότερα γνωστό πως η υγεία των δύο που μεταφέρθηκαν εκεί δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, με τον οδηγό να έχει υποστεί προσωρινή απώλεια μνήμης και να μην θυμάται τις συνθήκες του ατυχήματος. Ο αγώνας που ήταν υποστηρικτικός του αγώνα αντοχής των 24 ωρών στη συγκεκριμένη πίστα, ξεκίνησε και πάλι μετά από μιάμιση ώρα.

Δείτε το βίντεο με το τρομακτικό ατύχημα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube