Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το 1ο HTTC On Tour 2019

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το 1ο HTTC On Tour 2019

Η ομάδα του Hellenic Time Trial Challenge, ο Σ.Ι.Σ.Α και ο Α.Σ.Ι.Σ.Α συνδιοργανώνουν την 1η περιήγηση ιστορικών και σύγχρονων αυτοκινήτων.

Γνωρίζουμε την ομάδα του Hellenic Time Trial Challenge από τους αντίστοιχους αγώνες χρονομέτρησης αλλά και τα open days που διοργανώνει στην πίστα των Μεγάρων. Τώρα ήρθε η στιγμή να βγει και εκτός πίστας! Το 1ο HTTC On Tour 2019 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και οι διοργανωτές του φιλοδοξούν να καθιερωθεί ως μία εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα.

Για φέτος, οι δύο Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας (ΕΔΑ) με ιδανικό χρόνο, θα χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικές, προκειμένου να μας γνωρίσουν την “αγωνιστική” regularity. Η συνάντηση των πληρωμάτων θα γίνει στο cafe-bar-restaurant Ocean, στο 23ο km της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στη Ν. Πέραμο, στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2019.

Η εκκίνηση θα δοθεί στον Ισθμό στις 11:00 με κατεύθυνση προς Λεβιδι. Ενδιάμεσοι προορισμοί είναι το Ζευγολατιό, το Σουληνάρι, ο Γαλατάς, το Ψάρι και οι Καλλιάνοι. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν περίπου 130 km, σε περίπου τρεις ώρες οδήγησης. Ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Λεβιδίου όπου θα ολοκληρωθεί η περιήγηση, θα διανεμηθούν τα αναμνηστικά στα πληρώματα, θα κληρωθούν τα δώρα στους συμμετέχοντες και θα επιστρέψουμε μετά το φαγητό, με ελεύθερη διαδρομή.

Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα πλοήγησης και μέτρησης απόστασης και χρόνου. Δεκτά γίνονται όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουν τα προβλεπόμενα έγγραφα για νόμιμη κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο. Θα διανεμηθούν αναμνηστικά της εκδήλωσης σε όλα τα πληρώματα. Επίσης θα κληρωθούν αξιόλογα δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το παράβολο της εκδήλωσης ορίζεται στα €50 και αντιστοιχεί στην ασφαλιστική κάλυψη προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, έντυπα, νούμερα, πινακίδα, αναμνηστικά, κριτές, γραμματεία κ.ά. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στην ιστοσελίδα του HTTC.

Η περιήγηση συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α) και τον Αγωνιστικό Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Α.Σ.Ι.Σ.Α). Η παραλαβή όλου του απαραίτητου υλικού συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου και ώρες 19:00-21:00 στην έδρα του Σ.Ι.Σ.Α., Αντιόπης 2, Άγιος Δημήτριος. Εκεί θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο από έμπειρα μέλη των δύο συλλόγων προς όλους τους συμμετέχοντες.

[Πηγή: HTTC / Φωτογραφία: Drive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube