Θρήνος στο WRC: Σκοτώθηκε ο Craig Breen

Θρήνος στο WRC: Σκοτώθηκε ο Craig Breen

O οδηγός της Hyundai Motorsport, Craig Breen, έφυγε από τη ζωή μετά από δυστύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν από το Ράλι Κροατίας. 

Θρήνος στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς ο Craig Breen σκοτώθηκε σε δοκιμές πριν από το Ράλι Κροατίας όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε ξύλινο στύλο. 

Ο 33χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο, με τον συνοδηγό του να είναι καλά στην υγεία του σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του.

Ο οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Hyundai Motorsport πραγματοποιούσε δοκιμές στην Πολωνία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο του αγωνιστικού i20N και βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει πάνω σε έναν ξύλινο φράχτη.

Craig Breen

Η σύγκρουση αυτή αποδείχτηκε μοιραία για τον 33χρονο, Craig Breen, ενώ ο συνοδηγός του James Fulton δεν τραυματίστηκε.

Με μία λακωνική ανακοίνωση η Hyundai Motorsport επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός.

«Η Hyundai Motorsport με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός Craig Breen έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από ένα δυστύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμής πριν το Ράλι Κροατίας. Ο συνοδηγός James Fulton δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα. Η Hyundai Motorsport στέλνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές του Craig. Η Hyundai Motorsport δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα.

H διοργανώτρια αρχή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι εξέδωσε και αυτή ανακοίνωση, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του: «Η οικογένεια του WRC είναι συγκλονισμένη και θλιμμένη από το θάνατο του Craig Breen. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Craig σε αυτή την απίστευτα θλιβερή στιγμή».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube