Το Tesla Model 3 γίνεται στέισον βάγκον

Το Tesla Model 3 γίνεται στέισον βάγκον

Το Model 3 επέτρεψε στην Tesla να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση στην γκάμα των EV της. Και το βήμα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με μια έκδοση SW.

Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Βραζιλιάνος γραφίστας Kleber Silva, σπεσιαλίστας περί τα αυτοκινητικά θέματα, και ποστάρισε στο web δύο πολύ ενδιαφέρουσες ανεπίσημες ψηφιακές αποδόσεις του Tesla Model 3. Ο σχεδιαστής έφτιαξε όντως το πιο προσιτό αυτοκίνητο στον κατάλογο της Tesla, με αμάξωμα που θα μπορούσε να έχει μεγάλη επιτυχία στη Γηραιά Ήπειρο. Και το «πρότζεκτ» του αφορά τη στέισον έκδοση του Model 3.

Η ψηφιακή επέμβασή του εκμεταλλεύεται δύο φωτογραφίες από ένα Model 3 στο χρώμα του πάγου, σε δρόμο με στροφές στην California. Οι περισσότεροι θα παρατηρήσουν ότι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου μοιάζει ιδιαίτερα με τα χαρακτηριστικά ενός μοντέλου που γνωρίζουμε ήδη: Τη Mercedes-Benz CLA Shooting Brake. Ένας μάλλον ασφαλής τρόπος για να δώσεις στο Model 3 τηνιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση μιας εκδοχής του σε Shooting Brake.

Tesla Model 3 SW

Προφανώς και δεν πιθανολογούμε το Tesla Model 3 SW να πάρει την άγουσα προς την παραγωγή. Ο Καλιφορνέζος κατασκευαστής προτιμά -και πολύ σωστά- να εκμεταλλεύεται την πλατφόρμα του Model 3 για το crossover Model Y, που βρίσκεται σε καλύτερη εμπορική αρμονία αυτή την εποχή και για τα επόμενα -τουλάχιστον- λίγα χρόνια. Πάντως και πέρα από το στρατηγικό σχεδιασμό των προϊόντων της, οι φαν του Model 3 φανταζόμαστε ότι θα ήθελαν να έχουν την εναλλακτική να συνδυάσουν τη δυναμικότητα της μπερλίνας με ένα μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ. Το θέμα όμως είναι, πόσοι είναι αυτοί; 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube