Συστήμα infotainment και στις κλασικές Porsche!

Συστήμα infotainment και στις κλασικές Porsche!

Με την υπογραφή της Porsche και δίχως μετατροπή στο ταμπλό του αυτοκινήτου. 

Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί έως και ιεροσυλία. Μια κλασική Porsche δεν πρέπει να την αγγίζεις! Πρέπει απλά να την συντηρείς για να μείνει αναλλοίωτη στο διάβα του χρόνου και να έχει πάνω της μόνον τα γνήσια ανταλλακτικά της εποχής της. Αλλωστε έτσι, όχι μόνον κρατά αλλά πολλαπλασιάζει και την αξία της. 

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να αντισταθούν στις τάσεις της εποχής. Θέλουν να έχουν την κλασική Porsche αλλά παράλληλα και να μην στερούνται των ευκολιών που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, μια από τις οποίες είναι τα συστήματα infotainment.

porsc

Η Porsche προκειμένου να ικανοποιήσει αυτούς τους πελάτες της, εξέλιξε την τεχνολογία PCCΜ (Porsche Classic Communication Management) και έτσι δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλιαότερων μοντέλων να αντικαταστήσουν το παλιό ηχοσύστημα με ένα σύγχρονο σύστημα infotainment. Το σημαντικό στην όλη ιστορία είναι ότι το νέο σύστημα είναι ίδιων διαστάσεων με το παλαιό και έτσι δεν απαιτείται κάποια μετατροπή στο ταμπλό του αυτοκινήτου καθώς έρχεται και «κουμπώνει» ακριβώς στην ίδια θέση.

Διαθέσιμοι είναι δύο τύποι, o PCCM για ηχοσυστήματα μεγέθους 1 DIΝ (κόστος στη Γερμανία € 1.440) και ο PCCM 2 για αυτά που έχουν διαστάσεις 2 DIN (κόστος στη Γερμανία € 1.600). Και τα δύο έχουν οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης και ενσωματωμένο συστήματα πλοήγησης.

class

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube