DRIVE Tech: Το infotainment του ηλεκτρικού Volvo XC40 Recharge [video]

DRIVE Tech: Το infotainment του ηλεκτρικού Volvo XC40 Recharge [video]

Στις μέρες μας, τα ολοκληρωμένα συστήματα πληροφοριών και ψυχαγωγίας αποτελούν βασικό στοιχείο εξοπλισμού για κάθε σύγχρονο μοντέλο. Εδώ εξετάζουμε το infotainment που φέρει το ηλεκτρικό Volvo XC40 Recharge.

Το infotainment του 100% ηλεκτρικού XC40, του Volvo XC40 Recharge, αποτελεί μία από τις πρώτες υλοποιήσεις που βασίζονται επάνω στο λογισμικό Android της Google. Αποτελείται, μεταξύ άλλων από μία ευανάγνωστη οθόνη αφής, διαγωνίου 9”, με κατακόρυφο προσανατολισμό, καθώς και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12”. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μία κάρτα eSIM ώστε να βρίσκεται συνεχώς online. Κατεβάζει ενημερώσεις όποτε κάτι νέο προκύψει και παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες μέσω ίντερνετ. 

Για όσους έχουν αρχίσει να συνηθίζουν τους ψηφιακούς βοηθούς, στο Volvo XC40 Recharge θα συναντήσουν μία από τις κορυφαίες υλοποιήσεις της αγοράς.

Το σύστημα της Google μιλάει προς στιγμή μόνο αγγλικά, στην πράξη όμως ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία, να επιλέξει τον σταθμό που επιθυμεί και να θέσει τον προορισμό του απλώς και μόνο με φωνητικές εντολές, όπως θα μίλαγε στο συνοδηγό. 

Volvo XC40 Recharge

Το όλο πακέτο στο Volvo XC40 Recharge περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα κατεβάσματος και εγκατάστασης νέων εφαρμογών από το Play Store, ένα εξαιρετικό σε λειτουργία και πρακτικότητα σύστημα πλοήγησης, καθώς και πολλά άλλα. Εάν νομίζετε πως θέλετε να τα ανακαλύψετε, δεν έχετε παρά να πατήσετε το play στο video που ακολουθεί. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube