DRIVE Tech: «Ελέγχουμε» το XC40 Recharge με το application της Volvo! [video]

DRIVE Tech: «Ελέγχουμε» το XC40 Recharge με το application της Volvo! [video]

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volvo, XC40 Recharge, δεν είναι μονάχα ένα από τα καλύτερα του είδους άλλα και ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες διασύνδεσης μέσω της εφαρμογής «Volvo Cars App».

Στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία και στον νέο ηλεκτρικό κόσμο δεν αρκεί μονάχα ένα καλό αυτοκίνητο. Χρειάζεται και κάτι ακόμα. Μια έξτρα πινελιά που θα διαφοροποιεί τους κατασκευαστές και τις προτάσεις τους. Η λέξη-κλειδί σε αυτή τη διαφοροποίηση δεν είναι μονάχα η σχεδίαση ή η αυτονομία, όπως αναμενόμενα πολλοί θα σκεφτήκατε, αλλά η λέξη «διασύνδεση».

Ο σημερινός αλλά κυρίως ο αυριανός οδηγός απαιτεί εύκολη πρόσβαση σε κάθε λειτουργία του αυτοκινήτου του. Και αν αυτό μπορεί να επιτευχθεί και απομακρυσμένα, τότε ακόμα καλύτερα. Η Volvo μέσω της νέας της εφαρμογής «Volvo Cars app» εξασφαλίζει ότι ο οδηγός θα είναι μονίμως συνδεδεμένος με το αυτοκίνητο του. Κρατώντας το μάλιστα, στην παλάμη του χεριού του. Για του λόγου το ακριβώς, δείτε το video που ετοιμάσαμε με τη βοήθεια του XC40 Recharge και θα πάρετε μια γεύση του τι εννοούμε…

Volvo Cars APP

Θυμίζουμε επίσης, για όσους τυχόν δε γνωρίζουν αρκετά για το ποιόν του πρώτου ηλεκτρικού Volvo, πως το νέο XC40 Recharge P8 εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα για τους εμπρός και ένα για τους πίσω τροχούς.

Προσφέρει συνδυαστικά 408 PS με 660 Nm ροπής, χρειάζεται μόλις 4,9’’ για το «0-100», ζυγίζει 2.110 kg, έχει μπαταρία 75 ωφέλιμων kWh (78 ονομαστικών) και προσφέρει σύμφωνα με τη σουηδική φίρμα αυτονομία από 400 έως 418 km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube