Τέχνη στις 24 Ώρες του Le Mans από τη Rebelion Racing TVR

Τέχνη στις 24 Ώρες του Le Mans από τη Rebelion Racing TVR

Θα αγωνιστεί στην κατηγορία LMP1 απέναντι στο μεγάλο φαβορί που δεν είναι άλλο από την Toyota Gazoo Racing.

Η ελβετική ομάδα Rebellion Racing σε συνεργασία με τη βρετανική TVR παρουσίασαν τα αγωνιστικά τους πρωτότυπα για την κατηγορία LMP1 των 24 Ωρών του Le Mans, τα οποία φέτος θα είναι βαμμένα σε πλουμιστά χρώματα. Τα φετινά μονοθέσια R-13 φορούν αναβαθμισμένο κινητήρα Gibson GL 458 ενώ έχουν και ανασχεδιασμένο αμάξωμα με καλύτερη αεροδυναμική.

Rebellion Racing

Το αυτοκίνητο #1 που θα οδηγήσουν οι Andre Lotterer, Neel Jani και Bruno Senna, είναι μαύρο με πιτσιλιές από κίτρινο, ροζ και πράσινο.

Το δεύτερο αυτοκίνητο #3 που θα οδηγήσουν οι νεότεροι Gustavo Menezes, Thomas Laurent και Nathanael Berthon, έχει ως βάση το λευκό με αρκετό ροζ, κίτρινο και πράσινο.

Και τα δύο κινούμενα έργα τέχνης είναι δημιουργίες του καλλιτέχνη RocketByz.

Rebellion Racing

Η επιστροφή της TVR στις 24 Ώρες του Le Mans έγινε πέρυσι, με τα αυτοκίνητα της Rebelion να κατακτούν την τρίτη και την τέταρτη θέση, πίσω από τα υβριδικά πρωτότυπα της Toyota Gazoo Racing. Φέτος, η ομάδα θα κληθεί και πάλι να αντιμετωπίσει τον μεγάλο της αντίπαλο από την Ιαπωνία που είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Στις πρόσφατες δοκιμές, η Rebelion Racing ήταν η δεύτερη ταχύτερη ομάδα, 1,8" πίσω από τον καλύτερο χρόνο που σημείωσε το #8 Toyota TS050 Hybrid.

Συνολικά, 5 ομάδες (ByKolles Racing Team, DragonSpeed, Rebellion Racing, SMP Racing, Toyota Gazoo Racing) με οκτώ αυτοκίνητα θα διαγωνιστούν στην κατηγορία πρωτοτύπων LMP1 του Le Mans στις 15-16 Ιουνίου 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube