Volvo S90: Lounge Console Concept για επιβάτες συβαρίτες [videos]

Volvo S90: Lounge Console Concept για επιβάτες συβαρίτες [videos]

Η Volvo διάλεξε το Auto China 2016 για να αποκαλύψει ένα μοναδικό «έργο τέχνης», βασισμένο στην καμπίνα του νέου S90.

Το πρότζεκτ έχει σκοπό να απεικονίσει πώς αυτός ο τύπος Lounge Console θα μπορούσε να δείχνει στο S90 Excellence, καθώς ο Σουηδός κατασκευαστής μετέρχεται κάθε μέσου για να προσφέρει μεγαλύτερη πολυτέλεια σε όλη του την γκάμα.  

Η ομάδα σχεδιασμού της Volvo δημιούργησε σαφώς την πιο άνετη παραμονή στο πίσω κάθισμα, όπου οι επιβάτες του μπορούν να απολαύσουν την πρακτικότητα μιας κεντρικής κονσόλας που ενσωματώνει συστήματα, όπως την ψυχώμενη/θερμαινόμενη ποτηροθήκη, το ηχοσύστημα, τη λειτουργία μασάζ και μια μεγάλη οθόνη για τα multimedia.

Και μην νομίζετε ότι τελειώνουμε εδώ. Υπάρχει ακόμη ψυγειάκι μέσα στο κεντρικό υποβραχιόνιο που συνοδεύεται από δύο κρυστάλλινα ποτήρια της διεθνούς φήμης υαλουργίας Orrefors, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο XC90 Excellence.

Από πρακτική σκοπιά, η πρωτότυπη Lounge Console στο S90 Excellence προσφέρει στους επιβάτες τρεις εναλλακτικές. Πρώτον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κινητή θέση εργασίας, συνδυάζοντας ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι και μια μεγάλη οθόνη για σερφάρισμα στο ίντερνετ ή για τηλεδιασκέψεις. Δεύτερον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για entertainment, επιτρέποντας για παράδειγμα να βλέπεις τις τελευταίες τηλεοπτικές εκπομπές ή να παρακολουθείς μια ταινία. Και τέλος, αλλά όχι μόνο, μπορεί απλώς να μετατραπεί σε μια γωνιά ανάπαυσης όπου θα μπορείς να ξαπλώσεις την πλάτη του καθίσματος να απολαύσεις ένα κρύο ποτό από το ψυγειάκι ενώ ταυτόχρονα το θερμαινόμενο υποπόδιο σας κάνει να αισθάνεσαι όσο πιο άνετα γίνεται.

[Πηγή Volvo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube