Toyota GT86: Aπό τις πίστες στο Gran Turismo [video]

Toyota GT86: Aπό τις πίστες στο Gran Turismo [video]

Οι κάτοχοι GT86 θα μπορούν να μεταφέρουν στο Gran Turismo 6 τους αληθινούς γύρους που έχουν γράψει σε πίστα με το αυτοκίνητό τους.

Οι κάτοχοι Toyota GT86 που επισκέπτονται πίστες θα μπορούν σύντομα να καταγράφουν δεδομένα των γύρων τους στο Sports Drive Logger, να τα περνάνε στο Gran Turismo 6 και να συνεχίζουν την οδηγική τους βελτίωση ψηφιακά.

Η Toyota λανσάρει μια νέα συσκευή καταγραφής δεδομένων για τη GT86 με την ονομασία Sports Drive Logger. Σε αυτή καταγράφεται η θέση και η ταχύτητα του αυτοκινήτου μέσω GPS αλλά και στοιχεία από διάφορους αισθητήρες του αυτοκινήτου όπως γωνία τιμονιού, θέση πεταλούδας, στροφές κινητήρα κ.α. Και όλα αυτά μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα USB stick.

Στη συνέχεια μεταφέρονται στο PlayStation 3 και χάρη στη λειτουργία GPS Data Visualizer του Gran Turismo 6 μπορούν πλέον να αναπαρασταθούν ψηφιακά. Έτσι ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει τον εαυτό του στην ψηφιακή εκδοχή της ίδιας πίστας ή να συγκρίνει τις επιδόσεις του με δεδομένα από επαγγελματίες οδηγούς αγώνων για να βρει σημεία που σηκώνουν βελτίωση.

Οι πίστες που υποστηρίζονται από το σύστημα αρχικά είναι η Fuji Speedway, η Tsukuba και η Suzuka. Άλλωστε από τον Ιούνιο που θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του Sports Drive Logger το σύστημα θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία. Η τιμή του θα είναι 91.800 ¥, δηλαδή περίπου € 650 με τη ασημερινή ισοτιμία.

[Πηγή: Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube