Τέλος τα πολυσέλιδα manual για τους ιδιοκτήτες του ανανεωμένου Opel Insignia

Το μόνο που θα χρειάζεται πλέον ο ιδιοκτήτης του ανανεωμένου Opel Insignia θα είναι ένα smartphone και μια εφαρμογή

Οι αγοραστές του ανανεωμένου Opel Insignia θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα νέο διαδραστικό εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης, που θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να ψάχνουν ανάμεσα σε εκατοντάδες σελίδες κειμένου για να βρουν τη λειτουργία ενός μπουτόν ή τη σημασία ενός συμβόλου αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή myOpel από το app store. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή της Opel έχει διευρυνθεί με μία πολύ χρήσιμη λειτουργία, το myOpel Manual.

Με το myOpel Manual, όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν ένα διαδραστικό εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, αρκεί απλά να σκανάρετε οποιοδήποτε τμήμα του αυτοκινήτου για το οποίο χρειάζεστε εξήγηση με την κάμερα ενός smartphone. Στην οθόνη εμφανίζεται ένας κίτρινος κύκλος, π.χ. γύρω από το διακόπτη ή τη σχετική ένδειξη, και ο ιδιοκτήτης στη συνέχεια αγγίζει το σύμβολο στην οθόνη αφής για να εμφανιστεί άμεσα η εξήγηση για το επιλεγμένο στοιχείο.

Ακόμα, εάν ο οδηγός για παράδειγμα θέλει να ελέγξει τη στάθμη λαδιού του ανανεωμένου Insignia για πρώτη φορά και ψάχνει το δείκτη, μετά από σύντομο σκανάρισμα του χώρου του κινητήρα με ένα smartphone, το myOpel Manual θα εμφανίσει τα δοχεία και στόμια πλήρωσης που είναι σημαντικά για τον οδηγό στην οθόνη, και ασφαλώς πού βρίσκεται ο δείκτης καθώς και το σχετικό απόσπασμα κειμένου από το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης.

Το νέο διαδραστικό εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης θα εμφανιστεί στις εκθέσεις των διανομέων στα τέλη Σεπτεμβρίου.

TAGS