Σερφάρισε με το Mini σου

Σερφάρισε με το Mini σου

Η λύση της Mini για όσους το σερφάρισμα στο διαδίκτυο είναι άκρως απαραίτητο και κοστίζει 1.639 ευρώ -μαζί με σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης.

Είναι σαφές ότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τους «κολλημένους» με την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Πρόσφατα, με ένα Mini Cooper S Paceman ALL4, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το σύστημα Mini Connected όπως ονομάζεται. Λειτουργεί μέσω iPhone και έχει διάφορα applications έτσι ώστε να μπορείς ακολουθείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ακούς web-radio ενώ οδηγείς ή να κατεβάζεις την αγαπημένη σου μουσική μέσω iTunes. Υπάρχει επίσης και μια ατελείωτη λίστα με applications που έχουν ακόμα και συμβουλές για οικονομική οδήγηση.

Το κόστος του Mini connected φτάνει συνολικά τα 1.639 ευρώ, αφού πρέπει να συνδυάζεται με συγκεκριμένο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης. Από εκεί και πέρα, μένει μόνο το κόστος του παγίου για τη σύνδεση που θα σου εξασφαλίζει τη σύνδεση στο internet.

Η γνώμη του DRIVE
Εάν το internet έχει μπει στη ζωή σου τόσο πολύ που δεν μπορείς να το αποχωριστείς λεπτό, τότε το Mini Connected είναι κάτι που αξίζει το κόστος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube