Ο κύβος της Audi σου φέρνει ένα A8 σε 90’ [video]

Ο κύβος της Audi σου φέρνει ένα A8 σε 90’ [video]

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Audi για να προσελκύσει εκλεκτούς πελάτες της να δοκιμάσουν το νέο A8.

Η Audi κάνει τη διαδικασία του κλεισίματος ενός νέου Α8 για test-drive λίγο πιο ενδιαφέρουσα για τον υποψήφιο πελάτη. Με το πάτημα του μπουτόν εκκίνησης που βρίσκεται σε έναν μεταλλικό κύβο ενεργοποιείται μια διαδικασία που φέρνει σε 1,5 ώρα ένα Audi A8 στην πόρτα σου.

Ο καλαίσθητος κύβος της Audi έχει ακμές μήκους 11 cm. Οι πλευρές του είναι μεταλλικές και σε μια από αυτές υπάρχει το πλήκτρο εκκίνησης και σβησίματος του κινητήρα που συναντάμε στα αυτοκίνητα της Audi. Με το πάτημά του ειδοποιείται η εταιρία και μέσα σε 1,5 ώρα φέρνει ένα A8 στην πόρτα σου για ένα 24ωρο test-drive, αφού έχει εντοπίσει που ακριβώς βρίσκεσαι μέσω GPS. Η οθόνη LED του κύβου μετράει αντίστροφα τα 90’ μέχρι την άφιξη του Α8:

Στην Ολλανδία όπου εφαρμόστηκε αρχικά αυτός ο τρόπος προώθησης του νέου Α8 σε υποψήφιους πελάτες η ενέργεια κρίθηκε πετυχημένη, αφού αρκετοί από αυτούς αγόρασαν τελικά το νέο Audi A8. Σύντομα ο κύβος της Audi θα εμφανιστεί και στη Γερμανία, ενώ και άλλες αγορές θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

[Πηγή: Audi Γερμανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube