Νέο RaceApp από τη VW [video]

Νέο RaceApp από τη VW [video]

Η VW ανακοίνωσε ότι διατίθεται το RaceApp σε συνδυασμό με LogBox που λειτουργούν μαζί προμηθεύοντας τον οδηγό με στατιστικά στοιχεία επιδόσεων στην πίστα.

Το νέο RaceApp σε συνδυασμό με το LogBox δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να παίρνει στατιστικά στοιχεία επιδόσεων στην πίστα, συμπεριλαμβανομένων της επιτάχυνσης, του χρόνου των γύρων, του φορτίου του μοτέρ, των G και πολλά ακόμη. Τα δεδομένα στέλνονται από το LogBox στο smartphone του οδηγού μέσω Bluetooth.

Η κύρια οθόνη του RaceApp είναι ταυτόχρονα το κέντρο ελέγχου μέσω του οποίου ο οδηγός έχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που έχεις φορτωμένες. Στη ρύθμιση «Driver Screen» απεικονίζει όλα τα τρέχοντα οδηγικά δεδομένα, περιλαμβανομένων του φορτίου μοτέρ, της ταχύτητας και των G. Στη ρύθμιση «Record», το πρόγραμμα ανακτά αυτόματα τις επαναλαμβανόμενες (κυκλικές) διαδρομές και τα ρεκόρ γύρου. Μπορεί επίσης να καταγράψει τις παραμέτρους των επιδόσεων σε προκαθορισμένες διαδρομές. Τα δεδομένα αποθηκεύονται και μπορούν να ανακληθούν από τον οδηγό οποιαδήποτε στιγμή.

Το LogBox στοιχίζει στη Γερμανία €299 (με ΦΠΑ), αλλά όχι εγκατάσταση. Το Volkswagen RaceApp είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορείς να το κατεβάσεις από το Apple Store και το Google Play Store.

[Πηγή Volkswagen]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube