Νέα εικόνα-teaser για το πρωτότυπο αυτόνομης οδήγησης της Mercedes-Benz

Νέα εικόνα-teaser για το πρωτότυπο αυτόνομης οδήγησης της Mercedes-Benz

Οι ανακοινώσεις της Mercedes-Benz για τη CES στο Las Vegas και το νέο πρωτότυπό της αυτόνομης οδήγησης συνεχίστηκαν με μια νέα εικόνα-teaser.

Το νέο πρωτότυπο αυτόνομης οδήγησης της Mercedes-Benz είναι σχεδιασμένο να ντεμπουτάρει στις 5 Ιανουαρίου, στο 2015 Consumer Electronics Show στο Las Vegas.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το πρωτότυπο παραμένουν στο σημείο μηδέν, πέραν μιας συγκεχυμένης εντύπωσης που σχηματίσαμε από τα δημοσιοποίηση της πρώτης εικόνας-teaser: Ιδιαίτερα αεροδυναμικό αμάξωμα με έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και μακριά προς τα πίσω κεκλιμένη οροφή. Σε αυτή τη δεύτερη εικόνα έχουμε μια επίσης έντονα χαρακτηριστική μάσκα με φωτιζόμενο στο αστέρι της Mercedes-Benz.

Κατά τα λοιπά κείνο που αναμένουμε είναι ευρεία χρήση αλουμινίου και ξύλου, αλλά και ταμπλό εφοδιασμένο με εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζεται από αρκετές μεγάλες οθόνες αφής. Επίσης η κοψιά του αυτοκινήτου μας αφήνουν να φανταστούμε ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό με καθίσματα που να μπορούν να προσανατολιστούν αντικριστά, όπως π.χ. στη V-Class.

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι το πρωτότυπο θα αποκαλυφθεί από τον δρ. Dieter Zetsche, πρόεδρο της Daimler, στο Consumer Electronics Show (CES) στο Las Vegas, στις 5 Ιανουαρίου.

[Πηγή Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube