iOS7 για το αυτοκίνητο από την Apple

iOS7 για το αυτοκίνητο από την Apple

Η Apple παρουσίασε μια νέα λειτουργία για το αυτοκίνητο, που διαθέτει το νέο λογισμικό της, το iOS 7, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα το Σεπτέμβριο για συσκευές iPhone, iPad, και iPod

Η Apple παρουσίασε μια νέα λειτουργία για το αυτοκίνητο, που διαθέτει το νέο λογισμικό της, το iOS 7, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα το Σεπτέμβριο για συσκευές iPhone, iPad, και iPod.

Στο πλαίσιο του ανανεωμένου λογισμικού της Apple για τις συσκευές iPhone, iPad και iPod, η αμερικάνικη φίρμα ανακοίνωσε και μια νέα δυνατότητα λειτουργίας που την ονομάζει «iOS  in the car». Μετά τη σύνδεση του smartphone μας με το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, ο οδηγός θα βλέπει  από την κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου του, το περιβάλλον και γραφικά του iOS, ενώ θα μπορεί να διαχειριστεί αρκετές εφαρμογές.
O οδηγός μπορεί να ζητήσει βοήθεια από το γνωστό «ηλεκτρονικό βοηθό» της Apple, το Siri, για οτιδήποτε χρειαστεί. Ο «βοηθός» αυτός, με εντολές του χρήστη, θα έχει τη δυνατότητα να «πληκτρολογεί» τους αριθμούς που επιθυμείτε να καλέσετε, να αναζητά και να αναπαράγει τραγούδια από τη μουσική βιβλιοθήκη σας, καθώς και να «διαβάζει» δυνατά τα γραπτά μηνύματα που λαμβάνετε. Τέλος, προσφέρει και την επιλογή του πλοηγού με τη χρήση των χαρτών της Apple.
Η εφαρμογή του «iOS in the car» θα διατίθεται από το 2014 σε αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως είναι οι  Volvo, Mercedes, Ferrari, Honda, Opel, Nissan, Infiniti, Kia, Hyundai, Chevrolet, Jaguar και Land Rover.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube