Έτοιμο το mild hybrid σύστημα κίνησης της Kia Motors

Έτοιμο το mild hybrid σύστημα κίνησης της Kia Motors

Η Kia Motors θα παρουσιάσει μέσα στο 2018 το πρώτο της 48βολτο mild hybrid σύστημα κίνησης που θα «σιγοντάρει» πετρελαιοκινητήρα.

Το νέο σύστημα “EcoDynamics+” της Kia Motors θα παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2018 και σύμφωνα με την εταιρεία βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων, ευνοώντας παράλληλα και τις επιδόσεις.

Στόχος της Kia Motors ήταν να δημιουργήσει ένα προσιτό σύστημα κίνησης με υποβοήθηση ηλεκτρισμού και το “EcoDynamics+” πετυχαίνει αυτόν ακριβώς τον στόχο. Να προσφέρει δηλαδή αρκετά πλεονεκτήματα με αρκετά μικρότερο κόστος σε σχέση με ένα πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης.

Οι συμπαγείς διαστάσεις του συστήματος βοηθούν στο να ενσωματωθεί άμεσα στα υπάρχουσα μοντέλα της φίρμας, χωρίς να επηρεάσει τη πρακτικότητα ή την αρχιτεκτονική τους.

Το πρώτο μοντέλο που θα φέρει το νέο mild hybrid σύστημα θα είναι οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του Sportage. Το δεύτερο μοντέλο με το “EcoDynamics+” θα είναι η τρίτη γενιά του Ceed και μετά θα ακολουθήσουν και ορισμένα από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

Kia Sportage

[Πηγή: Kia Motors]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube