Ένας γύρος με την BMW M4 και το M Laptimer App για iPhone [video]

Ένας γύρος με την BMW M4 και το M Laptimer App για iPhone [video]

Ο τρις πρωταθλητής του WTCC Andy Priaulx απολαμβάνει μια BMW M4 στο Brands Hatch και εμείς βλέπουμε πώς τα πάει μέσα από το M Laptimer App.

Η BMW έφτιαξε την εφαρμογή M Laptimer App για αυτούς που θέλουν να καταγράψουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου τους στην πίστα ή την ευθεία. Ένα βασικό σύστημα τηλεμετρίας δηλαδή, που λειτουργεί μέσα από το iPhone του οδηγού.

Το M Laptimer App καταγράφει την πορεία και την ταχύτητα του αυτοκινήτου μέσω του GPS, αλλά και πλευρική και διαμήκη επιτάχυνση, γωνία τιμονιού, άνοιγμα πεταλούδας γκαζιού, στροφές κινητήρα κ.α. Έτσι ο οδηγός μπορεί να δει με την ησυχία του στα pits τι έκανε σε κάθε γύρο και να δουλέψει για τη βελτίωση των χρόνων του.

Δεν πρόκειται για ένα επαγγελματικό σύστημα καταγραφής δεδομένων και τηλεμετρίας σαν αυτά που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί ο Andy Priaulx στο WTCC, αλλά η ευκολία του να απεικονίζονται όλα στο iPhone με εντυπωσιακά γραφήματα σίγουρα θα εκτιμηθεί από πολλούς. Η μοναδική απαίτηση από το αυτοκίνητο είναι να διαθέτει το σύστημα πλοήγησης Professional της BMW. Και δεν χρειάζεται καν να είναι μοντέλο «Μ».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube