Η θέση εργασίας του μέλλοντος από τη Nissan; [video]

Η θέση εργασίας του μέλλοντος από τη Nissan; [video]

Η Nissan υποστηρίζει ότι μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητά σας στο γραφείο με την εφαρμογή τεχνολογιών από τα αυτοκίνητά της.

Είχατε ποτέ πτώση παραγωγικότητας στη δουλειά σας; Σας πήρε ο ύπνος στο γραφείο; Χάσατε τον πρωινό καφέ;

Ε, λοιπόν, όλα αυτά μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν μετά τη δημιουργία μιας καινοτόμου θέσης εργασίας στο γραφείο, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις τεχνολογίες του νέου Qashqai και αποτελεί μια νέα προσέγγιση του θέματος από μηχανικούς της Nissan.

Η πρωτότυπη crossover workstation” δημιουργήθηκε μετά από μια παρατήρηση ενός μηχανολόγου στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο της Nissan, ότι οι τεχνολογίες του αυτοκινήτου θα μπορούσαν να αυξήσουν την παραγωγικότητα στη θέση εργασίας.

Οι αρχές λειτουργίας των συστηματων Around View Monitor (AVM) και Moving Object Detection (MOD) της Nissan εγκαταστάθηκαν για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να είναι ένα βήμα μπροστά από τους συναδέλφους τους, ενώ το Driver Attention Alert (DAA) βοηθάει στην πρόληψη της απώλειας συγκέντρωσης και της τυχόν μεταμεσημεριανής νύστας.

Η θέση εργασίας συμπληρώνεται από το, εμπνευσμένο από τη NASA, spinal seat” του Qashqai, ένα κάθισμα που παρέχει συνεχή στήριξη της λεκάνης, της μέσης, της σπονδυλικής στήλης και του θώρακα.

Για να δείτε πώς η «επαναστατική» θέση εργασίας μπορεί να… αναβαθμίσει τη δουλειά σας, παρακολουθήστε το παρακάτω video:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube