Βραβείο ποιότητας από την J.D. Power για την Audi

Βραβείο ποιότητας από την J.D. Power για την Audi

Το εργοστάσιο παραγωγής της Audi που βρίσκεται στο Neckarsulm της Γερμανίας, κέρδισε την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην Επίσημη Μελέτη Ποιότητας 2013 που διεξήχθη από την J.D. Power

Το εργοστάσιο παραγωγής της Audi που βρίσκεται στο Neckarsulm της Γερμανίας, κέρδισε την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην Επίσημη Μελέτη Ποιότητας 2013 που διεξήχθη από την J.D. Power.

Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε ένα εργοστάσιο παραγωγής του ομίλου Volkswagen. Το Neckarsulm είναι ένα από τα εργοστάσια με τη μεγαλύτερη ποικιλία παραγωγής μοντέλων αυτοκινήτων και αποτελεί ταυτόχρονα σύνθετη μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων του ομίλου VW στην Ευρώπη. Ανάμεσα στα μοντέλα που παράγει είναι και τα A4 sedan, A5/S5 Cabriolet, A6 sedan και Avant, S6, A6 Allroad, A6 υβριδικό, A7/S7 Sportback, A8/S8, A8 υβριδικών και A8L, R8 και R8 Spyder, RS 5 Cabriolet, RS 6 Avant και RS 7 Sportback.

Η Επίσημη Μελέτη Ποιότητας της J.D. Power διεξάγεται εδώ και 27 χρόνια και χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς στη βιομηχανία για την ποιότητα των νέων αυτοκινήτων. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την συμπλήρωση των περίπου 200 ερωτήσεων της μελέτης, βοηθούν τους κατασκευαστές να εξασφαλίζουν την ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων τους.

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube