Bentley: Ταμπλό από μάρμαρο!

Bentley: Ταμπλό από μάρμαρο!

Ξεχάστε το παραδοσιακό ξύλο στο ταμπλό. Τώρα η Bentley προσφέρει επιλογή από… μάρμαρα για τους πιο εκλεκτικούς.

Εντείνεται ανταγωνισμός για όλο και πιο premium και ξεχωριστά εσωτερικά, καθώς τώρα η Bentley προσφέρει την εναλλακτική του μαρμάρου μέσω της θρυλικής φίρμας εξατομίκευσης Mulliner.

Μπορείς, αντί του παραδοσιακού ξύλου στο εσωτερικό της Bentley σου να έχεις φλούδα από μάρμαρο και να νιώθεις έτσι ακόμα πιο ξεχωριστός.

Το καινοτόμο υλικό είναι 200 εκατομμυρίων ετών και έρχεται από «επιλεγμένα λατομεία» στο Rajasthan και το Andhra Pradesh της Ινδίας. Εκεί διαχωρίζονται οι κατάλληλες φλούδες μαρμάρου και σταθεροποιούνται με υαλονήματα και ειδική ρητίνη. Μετά αποστέλλονται στη Mulliner όπου διαμορφώνονται και γυαλίζονται με το χέρι για να τοποθετηθούν στο εσωτερικό των Bentley.

H Bentley λέει ότι οι επενδύσεις από μάρμαρο είναι εξαιρετικά ελαφριές και διαφανείς, ώστε να μπορείς να βλέπεις την υφή και τα νερά της πέτρας.

«Η Bentley είναι ο αναγνωρισμένος εξπέρ στην κατεργασία με το χέρι του ξύλου και του δέρματος. Τώρα εξερευνούμε νέα, ποιοτικά και σπάνια υλικά ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη πιο εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες μας», δηλώνει ο Geoff Dowding, διευθυντής της Mulliner Operations. «Οι καπλαμάδες μαρμάρου είναι μία ακόμη πρωτιά της Bentley – αλλά είναι μόνο η αρχή από αυτά που σχεδιάζουμε να κάνουμε με αυτό το πολυτελές και μοναδικό υλικό».

Οι νέοι Καπλαμάδες Μαρμάρου (Stone Veneers) είναι διαθέσιμοι σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα για τα μοντέλα Continental και Flying Spur: Galaxy, Autumn White, Terra Red και Copper.

Ξύλο λοιπόν ή μάρμαρο; Αυτό κι αν είναι δίλημμα!...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube