Αποκάλυψη, νέο Ford SYNC3 [video]

Αποκάλυψη, νέο Ford SYNC3 [video]

H Ford αποκάλυψε τη επόμενη γενιά του συστήματος πολυμέσων για τα αυτοκίνητά της, το SYNC3.

Η επόμενη γενιά του συστήματος πολυμέσων της Ford, το SYNC3, υπόσχεται μια ακόμη πιο βελτιωμένη εμπειρία από το υφιστάμενο σύστημα SYNC2, χάρη στο προαισθηματικό interface και σε πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Στο SYNC3 υπάρχει μια νέα οθόνη αφής σε στιλ smartphone που αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με την υφιστάμενη «επαφή» του χρήστη με το σύστημα, καθώς η απόκριση του SYNC2 σε αυτό τον τομέα δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Στο μενού περιλαμβάνονται μεγαλύτερα κουμπιά, που αποτελούν ένα καλό οιωνό σε ό,τι έχει να κάνει με τη μείωση της πολυπλοκότητας χειρισμού. Η Parrish Hanna, επικεφαλής του τμήματος Human Machine Interface της Ford, δήλωσε σχετικά: « Η απλότητα έχει αξία. Η μείωση του αριθμού των πραγμάτων πάνω στην οθόνη κάνει επίσης ευκολότερο τον έλεγχο και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιορίσει το χρόνο και τις φορές που ο οδηγός χρειάζεται να την κοιτάζει».

Η αναγνώριση της φωνής, που ήταν ήδη σε πολύ καλό επίπεδο στο SYNC2, βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο στο SYNC3, μειώνοντας τον αριθμό των βημάτων που χρειάζεται για να εκτελεστεί μια εντολή.

Τέλος, το σύστημα AppLink που αποτελεί ουσιαστικά ένα app store έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την αναζήτηση από το χρήστη, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τα προγράμματα ενσωμάτωσης των εφαρμογών.

[Πηγή Ford]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube