node/33845

Τα πέταξε έξω για να αγοράσει αυτοκίνητο! [video]

Νεαρή Ρωσίδα που συμπλήρωνε αίτηση τραπεζικού δανείου για την αγορά αυτοκινήτου, έδειξε τα κάλλη της στον υπάλληλο προκειμένου να το εξασφαλίσει.

Εάν η πιστοληπτική σου ικανότητα είναι κακή, δεν έχει και μεγάλη σημασία πόσο ωραίο είναι το στήθος σου. Αυτό ήταν ένα μάθημα που μια νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία το έμαθε στην πράξη, καθώς έβγαλε την μπλούζα και το σουτιέν της στον αρμόδιο τραπεζικό υπάλληλο, πιστεύοντας έτσι ότι θα βελτίωνε τις πιθανότητες να εξασφαλίσει το δάνειο.

Αν και μάλλον αυτό δεν φτάνει για να την παρηγορήσει, το video έγινε viral και αυτή η σταρ του, καθώς το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες CCTV της τράπεζας. Το όνομα της τράπεζας δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η Daily Mail λέει ότι είναι από το Kazan, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Tatarstan στη Ρωσίας. Ο τραπεζικός που «αντιμετώπισε» με τη νεαρή γυναίκα, που ονομάζεται Yulia Kuzmina, είναι ο διευθυντής της τράπεζας.

Το video ξεκινά με την Yulia να παραδίδει την αίτηση για δάνειο αυτοκινήτου στο διευθυντή της τράπεζας. Σε κάποιο σημείο, γίνεται σαφές από τη στάση του άνδρα ότι δεν θα πάρει το δάνειο, έτσι Yulia σηκώνεται και, ύστερα από ένα στιγμιαίο δισταγμό, ανασηκώνει την κοντή μπλούζα της. Στη συνέχεια τη βγάζει και στο τέλος βγάζει και το σουτιέν, παρόλο που ο τραπεζικός μάλλον της λέει ότι αυτό δεν πρόκειται να τον μεταπείσει.

Τελικά, η Yulia συνοδεύεται από τον άντρα έξω από το γραφείο πριν καλά καλά μπορέσει να ξαναντυθεί. Ανεπιβεβαίωτες φήμες στο web αναφέρουν ότι η Yulia είναι επαγγελματίας στριπτιζέζ. Μιλώντας η νεαρή Ρωσίδα στα μίντια ύστερα από το περιστατικό δήλωσε: «Είμαι σε δύσκολη κατάσταση. Αυτοί που με κρίνουν δεν ξέρουμε τι θα έκαναν στη θέση μου».

node/39413
Garage 54

Lada με πόδια; [video]

Μπρρρ! Το Lada που βλέπετε ξεπήδησε μέσα από ταινία τρόμου. Με τον εμπρός άξονα να κυλάει και με τον πίσω να περπατάει!

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Επικοινωνία

Lada με πόδια; [video]

Το θρυλικό πια για τις μετατροπές του Garage 54 ξαναχτυπά. Σε συνέχεια των διαφόρων παραλλαγών του Lada 2105/2107 που έχουν επιχειρήσει οι ευφάνταστοι Ρώσοι, εδώ έχουμε ένα κομμάτι με ένα ζευγάρι αρθρωτά πόδια. Ένα εφιαλτικό όραμα κατευθείαν από τη Ρωσία.

Ο μετασχηματισμός που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ιδίου «φυράματος» εργαστήριο Workroom Siberia απαίτησε πολλές ώρες εργασίας για να ενσωματώσει αυτήν την πολύ ειδική κατασκευή στη ρωσική μπερλίνα. Το πρότζεκτ ξεκίνησε με την αποσυναρμολόγηση της εξάτμισης προκειμένου να περάσουν και να τοποθετήσουν τις στηρίξεις των ισχύων στους θόλους των πίσω τροχών. Το αποτέλεσμα φέρνει σύγκρυο και δείχνει σαν εξώκοσμη διασταύρωση ρομπότ της Boston Dynamics με αυτοκίνητο…

node/39341

FCA Group: Εγκρίθηκε δάνειο €6,3 δισ. από την ιταλική κυβέρνηση

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε κατασκευαστή από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

FCA Group: Εγκρίθηκε δάνειο €6,3 δισ. από την ιταλική κυβέρνηση

Το Υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας ανακοίνωσε πως ενέκρινε δάνειο ύψους €6,3 δισεκατομμυρίων για τον Όμιλο FCA, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του COVID-19.

Όπως μεταδίδει το Reuters, δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις για την αίτηση κρατικής υποστήριξης του FCA Group. Ο λόγος είναι πως η εταιρεία που ελέγχει οικονομικά τον ιταλο-αμερικανικό όμιλο έχει βάση στην Ολλανδία, ενώ είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα το FCA Group (FIAT, Jeep, Dodge, Ram, Maserati) βρίσκεται σε φάση συγχώνευσης με το γαλλικό Groupe PSA (Peugeot, Citroen, DS, Opel, Vauxhall).

Ο υπουργός οικονομικών της Ιταλίας, Roberto Gualtieri δήλωσε πως στόχος της υποστήριξης είναι να διατηρήσει και να ενδυναμώσει την εφοδιαστική αλυσίδα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Παράλληλα, ο υπουργός τόνισε πως το FCA Group πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του για επενδύσεις και διατήρηση θέσεων εργασίας.

Από τη μεριά του, ο Pietro Gorlier, COO του FCA Group για την περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), είπε πως το 100% των χρημάτων από αυτό το δάνειο προορίζεται για τις επιχειρήσεις τους επί ιταλικού εδάφους, καθώς συνεχίζουν την πορεία προς ένα νέο ηλεκτρικό και υβριδικό μέλλον.

Το δάνειο-μαμούθ που θα αναλάβει η μεγαλύτερη τράπεζα της Ιταλίας - Intensa Sanpaolo - θα είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε κατασκευαστή από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση της κρίσης. Εκτός από το FCA Group, από το δάνειο θα επωφεληθεί έμεσα και ο ευρύτερος χώρος των προμηθευτών της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που περιλαμβάνει περίπου 10.000 επιχειρήσεις.

[Πηγή: Reuters]