Τα πέταξε έξω για να αγοράσει αυτοκίνητο! [video]

Τα πέταξε έξω για να αγοράσει αυτοκίνητο! [video]

Νεαρή Ρωσίδα που συμπλήρωνε αίτηση τραπεζικού δανείου για την αγορά αυτοκινήτου, έδειξε τα κάλλη της στον υπάλληλο προκειμένου να το εξασφαλίσει.

Εάν η πιστοληπτική σου ικανότητα είναι κακή, δεν έχει και μεγάλη σημασία πόσο ωραίο είναι το στήθος σου. Αυτό ήταν ένα μάθημα που μια νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία το έμαθε στην πράξη, καθώς έβγαλε την μπλούζα και το σουτιέν της στον αρμόδιο τραπεζικό υπάλληλο, πιστεύοντας έτσι ότι θα βελτίωνε τις πιθανότητες να εξασφαλίσει το δάνειο.

Αν και μάλλον αυτό δεν φτάνει για να την παρηγορήσει, το video έγινε viral και αυτή η σταρ του, καθώς το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες CCTV της τράπεζας. Το όνομα της τράπεζας δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η Daily Mail λέει ότι είναι από το Kazan, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Tatarstan στη Ρωσίας. Ο τραπεζικός που «αντιμετώπισε» με τη νεαρή γυναίκα, που ονομάζεται Yulia Kuzmina, είναι ο διευθυντής της τράπεζας.

Το video ξεκινά με την Yulia να παραδίδει την αίτηση για δάνειο αυτοκινήτου στο διευθυντή της τράπεζας. Σε κάποιο σημείο, γίνεται σαφές από τη στάση του άνδρα ότι δεν θα πάρει το δάνειο, έτσι Yulia σηκώνεται και, ύστερα από ένα στιγμιαίο δισταγμό, ανασηκώνει την κοντή μπλούζα της. Στη συνέχεια τη βγάζει και στο τέλος βγάζει και το σουτιέν, παρόλο που ο τραπεζικός μάλλον της λέει ότι αυτό δεν πρόκειται να τον μεταπείσει.

Τελικά, η Yulia συνοδεύεται από τον άντρα έξω από το γραφείο πριν καλά καλά μπορέσει να ξαναντυθεί. Ανεπιβεβαίωτες φήμες στο web αναφέρουν ότι η Yulia είναι επαγγελματίας στριπτιζέζ. Μιλώντας η νεαρή Ρωσίδα στα μίντια ύστερα από το περιστατικό δήλωσε: «Είμαι σε δύσκολη κατάσταση. Αυτοί που με κρίνουν δεν ξέρουμε τι θα έκαναν στη θέση μου».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube