Τα νέα ηλεκτρικά πατίνια της Segway ακούγονται σαν Ferrari με V12! [video]

Τα νέα ηλεκτρικά πατίνια της Segway ακούγονται σαν Ferrari με V12! [video]

Με ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth μπορείτε να έχετε ένα ηλεκτρικό πατίνι που δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο.

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν πολλά πλεονεκτήματα αλλά και ουκ ολίγα μειονεκτήματα. Ανάμεσα στα τελευταία είναι το ότι κινούνται αθόρυβα και ως εκ τούτου δεν γίνονται αντιληπτά είτε από τους πεζούς, είτε από τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται στο δρόμο. 

Ειδικά στα ηλεκτρικά πατίνια, που τελευταία κυκλοφορούν όλο και περισσότερο ανάμεσά μας, το πρόβλημα της... αθόρυβης μετακίνησής τους είναι ακόμη πιο έντονο, καθώς έχουν μικρό όγκο και δύσκολα γίνονται αντιληπτά.

Η Segway, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών πατινιών, βρήκε έναν τρόπο να τα κάνει πιο ασφαλή, εισάγοντας ψεύτικους θορύβους κινητήρα μέσω του συστήματος προσομοίωσης ήχου κινητήρα Ninebot Engine Speaker Engine.

segway engine speaker

Το σύστημα προσομοίωσης ήχου κινητήρα Ninebot Engine Speaker Engine είναι ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth. Είναι επαναφορτιζόμενο μέσω τυπικής θύρας USB-C και είναι αδιάβροχο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα απλό ηχείο για την αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής, αλλά δίχως αμφιβολία αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητά του να προσομοιώνει ήχους κινητήρων.

Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε το e-scooter σας να ακούγεται σαν μονοκύλινδρη ή δικύλινδρη μοτοσυκλέτα. Αλλά αν θελήσετε να το φτάσετε στα άκρα, ή ακόμη και να τρομάξετε αυτούς που κυκλοφορούν στο δρόμο, μπορείτε να επιλέξετε τον ήχο του V12 μιας Ferrari. Μάλιστα, το ηχείο ανεβάζει ένταση ανάλογα με το πόσο ανοίγετε το γκάζι του e-scooter. 

Segway GT2

Η εισαγωγή του συστήματος προσομοίωσης ήχου ήρθε μαζί με τα νέα ηλεκτρικά πατίνια της σειράς GT της Segway. Στη νέα σειρά περιλαμβάνεται και το μοντέλο GT2 (επάνω φωτογραφία) που μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 70 km/h. Βέβαια, αυτή η ταχύτητα στην Ευρώπη είναι παράνομη, καθώς η μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπεται να αναπτύσσουν τα ηλεκτρικά πατίνια είναι 25 km/h. 

Tώρα σε ό,τι αφορά στην τιμή του ηχείου, στις ΗΠΑ το κόστος του ανέρχεται στα 150 δολάρια. Πάντως, είναι μάλλον επικίνδυνο να κινείσαι με 70km/h με ένα ηλεκτρικό πατίνι, έστω και αν παράγει ήχο σαν αυτόν του V12 της Ferrari.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube