Τα επίσημα σκίτσα του Audi Q8 μας προδιαθέτουν για κάτι αγριεμένο

Τα επίσημα σκίτσα του Audi Q8 μας προδιαθέτουν για κάτι αγριεμένο

Η ναυαρχίδα των SUV της Audi θα παρουσιαστεί και επισήμως στις 5 Ιουνίου.

Έχοντας πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από τα πρωτότυπα των Q8 και Q8 Sport που είχαν παρουσιαστεί πέρσι, τα νέα σκίτσα για την έκδοση παραγωγής του μεγάλου SUV της Audi μας παρουσιάζουν ένα αυτοκίνητο που δεν διαφέρει αισθητά από αυτά.

Κύριο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του νέου Q8 είναι οι έντονες ακμές και οι ανάγλυφες επιφάνειες. Στο εμπρός μέρος διακρίνουμε μια ογκώδη 8γωνη μάσκα με τον λογότυπο της γερμανικής εταιρείας και μεγάλους αεραγωγούς. Στο πλάι συναντάμε μεγάλους θόλους τροχών και έντονους ώμους που χαρίζουν μια αθλητικότητα στο σύνολο. Πίσω, η έντονη κλίση της πέμπτης πόρτας και η μεγάλη αεροτομή χαρίζουν ένα «κουπέ» παρουσιαστικό, ενώ ο μυώδης προφυλακτήρας φιλοξενεί την προστατευτική ποδιά και τις παραλληλόγραμμες απολήξεις της εξάτμισης.

Το εσωτερικό, σύμφωνα με την Audi, προσφέρει τεράστιους χώρους για τέσσερις ενήλικες, οι οποίοι κάθονται σε εντελώς ξεχωριστά καθίσματα (οι δύο πίσω). Την παράσταση βέβαια θα κλέβει το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την τεράστια έγχρωμη οθόνη αφής, που θα συνεργάζεται και με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Audi Q8 Teaser

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube