Stock Center Deals: Μεταχειρισμένο με όφελος έως €5.000

Stock Center Deals: Μεταχειρισμένο με όφελος έως €5.000

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του Stock Center δίνονται μέχρι το τέλος του χρόνου με σημαντική έκπτωση, αλλά και με 5ετη εγγύηση.

Το Stock Center, το πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Βελμάρ, του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ανακοινώνει τη νέα καμπάνια Stock Center Deals.

Η καμπάνια Stock Center Deals περιλαμβάνει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, τα οποία διατίθενται με 5 χρόνια εγγύηση και με όφελος έως €5.000. Επιπλέον, σε όλα τα αυτοκίνητα δίνεται γραπτή εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων, ατρακάριστου, καλύτερης τιμής και επιστροφής χρημάτων. Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες που θα γίνουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για το στοκ των διαθέσιμων αυτοκινήτων δίνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Stock Center και σε όλα τα σημεία πώλησης σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Τα οποία λειτουργούν κανονικά και υποδέχονται το κοινό, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας με γνώμονα την προστασία του προσωπικού και των πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με το Stock Center της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE) στο τηλ. 2106263500, αλλά και μέσω των σελίδων του στο Facebook και το Instagram.

Stock center

[Πηγή: Δελτίο Τύπου Stock Center]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube