Στο χειρουργείο ο Fernando Alonso μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Στο χειρουργείο ο Fernando Alonso μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Πώς τραυματίστηκε o Ισπανός οδηγός της Formula 1 κάνοντας ποδήλατο στο Λουγκάνο της Ελβετίας;

Άτυχος ο Fernando Alonso. Ο Ισπανός δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1, που φέτος επιστρέφει στις πίστες με την ομάδα της Alpine, είχε χθες ένα ατύχημα κάνοντας ποδήλατο στο Λουγκάνο της Ελβετίας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Ισπανός κάνοντας ποδήλατο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επιχειρούσε να στρίψει.

Όπως και να έχει, ο Fernando Alonso, πέφτοντας χτύπησε στο σαγόνι και έσπασε και κάποια δόντια. Μεταφέρθηκε στο εξειδικευμένο νοσοκομείο της Βέρνης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων του. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του θα χρειαστεί μερικές ημέρες νοσηλείας και ανάπαυσης και μετά θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση. 

Ωστόσο, ακόμη δεν διευκρινίζεται επακριβώς ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του καθώς δεν έχει συμπληρωθεί ούτε ένα 24ωρο από την επέμβαση.

Παράλληλα η αστυνομία διερευνά ακόμη το πώς έγινε το ατύχημα με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να κάνει στροφή για να μπει σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube