Σπουδή για τη νέα Chrysler 300

Σπουδή για τη νέα Chrysler 300

Πώς θα σας φαινόταν εάν η επόμενη γενιά του πολυτελούς οικογενειακού «πάταγε» πάνω στην Alfa Romeo Giulia;

Η υπάρχουσα γενιά της Chrysler 300 βρίσκεται στην παραγωγή από το 2011 και όπως είναι ευκόλως κατανοητό, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την αντικατάστασή της.

Σαν απομεινάρι μιας παλαιότερης συνεργασίας με την Daimler, η υπάρχουσα Chrysler 300 χρησιμοποιεί την πλατφόρμα LX που είχαν και ορισμένα μοντέλα της Dodge, καθώς και η Mercedes-Benz Ε-Class της εποχής.

Προς το παρόν όμως, η FCA θα πρέπει να αποφασίσει για το εάν και πότε θα αντικαταστήσει το 300. Είχε ακουστεί πριν λίγο καιρό ότι θα υποστεί μια μικρή ανανέωση με εμπλουτισμένη γκάμα κινητήρων, που θα περιλάμβανε και τον 6.2 V8 HEMI που χρησιμοποιούν οι εκδόσεις Hellcat των Dodge Charger και Challenger. Το τελευταίο ενθουσίασε τους φίλους του μοντέλου, αλλά η χαρά τους κόπηκε γρήγορα μετά από δηλώσεις εκπροσώπου της Chrysler που αναφέρει ότι το 300 δεν πρόκειται να αποκτήσει τέτοιους κινητήρες.

Chrysler 300 2020 Kleber Silva

Αυτή την περίοδο, και με το μέλλον της Chrysler 300 να είναι αβέβαιο, έχουν κυκλοφορήσει μερικές ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες της επόμενης γενιάς του μοντέλου, που χρησιμοποιούν ως βάση την Alfa Romeo Giulia. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι επεξεργασμένες από τον νεαρό Βραζιλιάνο σχεδιαστή Kleber Silva, με τις όποιες αλλαγές να εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος.

Η αλήθεια είναι ότι στα μάτια μας, οι αλλαγές δείχνουν μη ταιριαστές και το αποτέλεσμα «μπερδεμένο». Μήπως όμως συμβαίνει αυτό γιατί έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την συγκεκριμένη φιγούρα με τον θυρεό της Alfa Romeo;

[Πηγή: Carscoops, Kleber Silva]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube