SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, Ανάβαση Ριτσώνας – Στις λεπτομέρειες

SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, Ανάβαση Ριτσώνας – Στις λεπτομέρειες

Τις νίκες στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda στην Ανάβαση Ριτσώνας μοιράστηκαν ο Στάθης Κουκέας με τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο. Και στους δύο αγώνες κοντά τους ήταν ο Σπύρος Γαλεράκης, ενώ από εκεί και πίσω υπήρξαν διάφορες εναλλαγές.

Στο πρωινό πρώτο σκέλος ο Κουκέας επέστρεψε εντυπωσιακά στα καλά αποτελέσματα μετά την παρένθεση των Μέγαρων. Πήρε έτσι την τρίτη φετινή του νίκη σε επίπεδο Γενικής και παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου. Ο Χαραλαμπόπουλος έμεινε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο πίσω σε αυτή την μονομαχία, απάντησε όμως στο 2ο σκέλος. Κατάφερε και εκείνος με τη σειρά του να πέσει στο 2’29” και συνολικά συγκέντρωσε 43 βαθμούς που ήταν η καλύτερη συγκομιδή στη Ριτσώνα.

χαραλαμπόπουλος
Τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών πέτυχε ο Χαραλαμπόπουλος στη Ριτσώνα

Στις λεπτομέρειες έχασε ο Γαλεράκης την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Το πρώτο δικό του πέρασμα ήταν μόλις δυόμισι δέκατα πιο αργό από τον Χαραλαμπόπουλο, ενώ στο δεύτερο σκέλος ολοκλήρωσε δεύτερος μόλις ένα δέκατο εμπρός από τον Κουκέα.

γαλερακης
Λεπτομέρειες έλειψαν από τον Γαλεράκη για να φτάσει στη νίκη. Κινήθηκε πολύ γρήγορα πάντως και είχε το πιο παραγωγικό του αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.


 

eniaio
O "Λε Μαν" πήγε εξαιρετικά στον πρώτο αγώνα, αλλά στον δεύτερο δεν απέφυγε τα λάθη.


Ο «Λε Μαν» ακολούθησε στην τέταρτη θέση στον πρώτο αγώνα, συνεχίζοντας στο δρόμο της διαρκούς βελτίωσης. Στο δεύτερο σκέλος οδήγησε πιο επιθετικά αλλά δεν του βγήκε το ρίσκο. Οι Αναβάσεις είναι το αγαπημένο τερέν του Δημήτρη Ρεμέντζη και το έδειξε και στη Ριτσώνα. Ήταν σταθερός και στα δύο σκέλη, κατακτώντας δύο φορές την 5η θέση της Γενικής, ενώ ανέβηκε και δύο φορές στο βάθρο των οδηγών άνω των 30 ετών. Συνολικά συγκέντρωσε 20 βαθμούς.

ρεμε
Σταθερά γρήγορος ο Ρεμέτζης, με τον 5ο χρόνο Γενικής και στα δύο σκέλη.


 
Η επιστροφή του Μιχάλη Δουλτσίνου, έπειτα από την απουσία του στα Μέγαρα, συνδυάστηκε με 20 βαθμούς στη Γενική και άλλους τόσους στην κατηγορία των Νέων. Αυτό αλλά και το κακό αποτέλεσμα του Κωνσταντίνου Γιαννίκου, ο οποίος σε κανένα πέρασμα του δεν απέφυγε τα λάθη, αφήνει στον Δουλτσίνο την ελπίδα για καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ενιαιο
Επιστροφή για τον Μιχάλη Δουλτσίνο μετά την απουσία από τον αγώνα των Μεγάρων, με καλή εμφάνιση.

Ο Αλέξανδρος Χαλιβελάκης ολοκλήρωσε στη Ριτσώνα το καλύτερο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της πορείας του. Αντίστοιχα ικανοποιημένος ήταν και ο Ταξιάρχης Ασημακόπουλος ο οποίος μετά το καλό αποτέλεσμα στην Ριτσώνα άρχισε ήδη να σκέφτεται με άλλον αέρα την Ανάβαση Δημητσάνας, της γενέτειράς του, η οποία είναι ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος.

ενιαίο
Η Ανάβαση ταίριαξε πολύ καλύτερα στο οδηγικό στιλ του Χαλιβελάκη ο οποίος είχε τον καλύτερο μέχρι σήμερα αγώνα του.


 
Πιο πίσω βρέθηκαν ο Γιώργος Σαρταμπάκος ο οποίος θα ξεχάσει γρήγορα το κακό δεύτερο σκέλος αλλά απόλαυσε τον βαθμό του πρώτου και κυρίως την οδήγηση σε αυτό. Ο Θεμιστοκλής Πετράκης, ακόμη μία συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας Skoda Μακρής έζησε την ατμόσφαιρα της Ριτσώνας πλουτίζοντας τις εμπειρίες του. Από τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, έναν πραγματικό gentleman των αγώνων, δεν λείπουν οι εμπειρίες, καθώς μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Ενιαίο και στην πολύ πιο απαιτητική συμμετοχή με τη Ferrari 458 Challenge στην κατηγορία Formula Saloon.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube