Romain Grosjean: Δείχνει τα εγκαύματα στα χέρια του σχεδόν 50 ημέρες μετά το ατύχημα

Romain Grosjean: Δείχνει τα εγκαύματα στα χέρια του σχεδόν 50 ημέρες μετά το ατύχημα

Ο Γάλλος οδηγός ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, αλλά δηλώνει αισιόδοξος και χαρούμενος. 

Στις 29 Νοεμβρίου ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη στον πρώτο γύρο του Grand Prix του Bahrain όταν το μονoθέσιο Haas του Romain Grosjean ακούμπησε με την Toro Rosso του Daniil Kvyat και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με τις μπαριέρες με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες. 

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το μονοθέσιο κόπηκε στη μέση, κάτι που προκάλεσε τη διαρροή καυσίμου και την έκρηξη που ακολούθησε. Ως εκ θαύματος, ο Γάλλος οδηγός κατάφερε να βγει από την φλεγόμενη Haas και να απομακρυνθεί από το σημείο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού που έσπευσε στο σημείο με πυροσβεστήρες.

Ο Grosjean που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, φαίνεται πως γλίτωσε με ένα σπασμένο πλευρό και ελαφριά εγκαύματα στα χέρια και τους αστραγάλους. 

gr

Λίγες μέρες αργότερα, ο ίδιος περιέγραφε στον δημοσιογράφο Lawrence Barretto, όλα όσα έζησε μέσα στο φλεγόμενο μονοθέσιο και τις σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό του. «Είμαι ήρεμος, πρόκειται να πεθάνω» σκεφτόταν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Romain Grosjean

Σήμερα, το γαλλικό περιοδικό Auto Hebdo, δημοσιεύει φωτογραφίες του Γάλλου οδηγού, να μας δείχνει το πώς είναι τα χέρια του σχεδόν 50 μέρες μετά το ατύχημα και να σχολιάζει πως η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά. 

gros

Εμείς του ευχόμαστε το 2021 να τον φέρει πιο κοντά στα όνειρά του και να είναι πάντα χαμογελαστός. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube