Ράλι Πορτογαλίας: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τη Hyundai με Loeb

Ράλι Πορτογαλίας: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τη Hyundai με Loeb

Η ομάδα αποφάσισε να τρέξει ο Loeb αντί του Mikkelsen που θα δει τον αγώνα από τον… πάγκο.

Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής η Hyundai αποφάσισε να κυνηγήσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Ράλι της Πορτογαλίας.
Έτσι τη θέση του τον Andreas Mikkelsen θα πάρει ο Sebastien Loeb, με τον Νορβηγό να επιστρέφει στην ενεργό δράση στο Ράλι Σαρδηνίας.

Ο Mikkelsen  εντυπωσίασε με τη δεύτερη θέση που πέτυχε στην Αργεντινή, αλλά στη Χιλή οι επιδόσεις του ήταν κάτω του μετρίου, σε αντίθεση με αυτές του Loeb ο οποίος βρέθηκε στο βάθρο σε έναν αγώνα που δεν είχε ξανατρέξει ποτέ.Έτσι ο Andrea Adamo αποφάσισε να είναι ο Γάλλος αυτός που θα οδηγήσει το τρίτο αυτοκίνητο της ομάδας στην Πορτογαλία μαζί με τους  Thierry Neuville και Dani Sordo.

Ο Adamo σε δηλώσεις του είπε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση, που υπαγορεύτηκε από την ανάγκη της ομάδας να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Sebastien – είπε- μας έδειξε στη Χιλή πως είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο χώμα. Την ίδια στιγμή υπογράμμισε πως δουλεύουν έτσι ώστε ο Mikkelsen να επιστρέψει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην Σαρδηνία.

Ο Loeb από τη μεριά του δήλωσε πως η συμμετοχή του στην Πορτογαλία του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει με μια καλή εμφάνιση μετά από αυτήν στη Χιλή και υπογράμμισε πως αισθάνεται πλέον πολύ καλά στο μπάκετ του i20WRC. Δεν περίμενα – κατέληξε – μια τέτοια απόφαση από την ομάδα, αλλά νιώθω ότι μπορώ να βάλω πλάτη για ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube