Ράλι Ισπανίας: Ο Neuville τούμπαρε στο shakedown [video]

Ράλι Ισπανίας: Ο Neuville τούμπαρε στο shakedown [video]

Ο Ogier έκανε τον ταχύτερο χρόνο – Στην 4η θέση ο Loeb

Δεν ξεκίνησε καλά ο Neuville το ράλι της Ισπανίας. Στη διάρκεια του shakedown και μόλις 500 μέτρα μετά την εκκίνηση της ειδικής τούμπαρε και το i20 WRC επέστρεψε με γερανό στο  service park , έχοντας ζημιές στο εμπρός αριστερό μέρος, το καπό και την οροφή.
Οι μηχανικοί της Hyundai έπιασαν δουλειά με σκοπό να επισκευάσουν το αυτοκίνητο μέχρι την απογευματινή εναρκτήρια ειδική του αγώνα στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Ο ίδιος εξηγώντας πως συνέβη το ατύχημα είπε: Ήταν μια δεξιά στροφή στην οποία οι αυλακώσεις στο δρόμο ήταν πιο βαθιές από ότι στο πρώτο πέρασμα. Το αυτοκίνητο σηκώθηκε στις δύο ρόδες, προσπάθησα να το επαναφέρω αλλά δεν τα κατάφερα. Προφανώς – είπε – ελπίζαμε κάτι καλύτερο από το shakedown, αλλά να θυμίσω ότι πριν μερικά χρόνια στη Γερμανία είχαμε πάλι μια άτυχη στιγμή στο shakedown αλλά τελικά κερδίσαμε τον αγώνα. Ας σταυρώσουμε τα δάκτυλα μας, είπε, και ας ελπίσουμε σε ένα παρόμοιο σενάριο αυτό το τριήμερο.

Ο βασικός αντίπαλος του Neuville, ο Sébastien Ogier, ήταν ταχύτερος όλων και βρέθηκε κατά 0,3 δευτερόλεπτα εμπρός από τον Jari-Matti Latvala. Ο ομόσταυλος του Ogier, ο Teemu Suninen, ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση.
Στην 4η θέση βρέθηκε ο Loeb με τους Esapekka Lappi και Ott Tänak να συμπληρώνουν την εξάδα.

ne

neu

neuv

neuvi

ser

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube