Quiz: Πόσο μεγάλος οπαδός του ράλι Ακρόπολις είσαστε;

Quiz: Πόσο μεγάλος οπαδός του ράλι Ακρόπολις είσαστε;

Έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας, ο εθνικός μας αγώνας επιστρέφει στο καλεντάρι του WRC! Εσείς, πόσο έτοιμοι νιώθετε να πάρετε και πάλι τα βουνά;

Από την πλευρά μας, δεν βλέπουμε την ώρα! Και για να κάνουμε μία μικρή προθέρμανση, είπαμε να ετοιμάσουμε ένα mini test, για να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι γνώσεις του καθενός, αναφορικά με το ράλι Ακρόπολις. Εάν είσαστε από αυτούς που έχουν φάει τη σκόνη και τις πέτρες κάτω από τον καυτό ήλιο, εάν έχετε κοιμηθεί το βράδυ στη μέση του πουθενά, ψήνοντας με παρέα και περιμένοντας το άλλο πρωί να σας ξυπνήσει ο ήχος από τα θηρία των «παγκοσμίων», τότε γνωρίζετε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε.  

Επιστρατεύστε όλες εκείνες τις όμορφες μνήμες, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε. Ένας πραγματικός οπαδός του εθνικού μας αγώνα, θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει -αν όχι όλες- τουλάχιστον τις περισσότερες από τις ερωτήσεις που ακολουθούν, σωστά. Στην περίπτωση τώρα που δεν θα σας ικανοποιήσει το σκορ στο τέλος, μπορείτε πάντοτε να επαναλάβετε το Quiz, αλλάζοντας τις απαντήσεις σας. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube