Volkswagen: Στις 19 Νοεμβρίου η αποκάλυψη ενός Concept της οικογένειας ID

Volkswagen: Στις 19 Νοεμβρίου η αποκάλυψη ενός Concept της οικογένειας ID

Παράλληλα με μια πρωτοποριακή έκθεση στο Λος Αντζελες για το πώς «χτίζεται» ένα EV. 

Τον επόμενο μήνα, η Volkswagen πρόκειται να παρουσιάσει ένα ακόμη concept της οικογένειας ID. H αποκάλυψη θα γίνει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.
Όπως και τα άλλα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας, έτσι και αυτό θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα ΜΕΒ. 

Το ντεμπούτο του νέου αυτού concept συνδέεται με την κυκλοφορία του νέου εκθέματος "Building a Future Electric" στο Petersen Automotive Museum στο Λος Άντζελες, το οποίο θα είναι ανοιχτό στο κοινό από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.

Η Volkswagen συνεργάστηκε με το Petersen Automotive Museum σε ένα ολοκαίνουργιο διαδραστικό εκθετήριο που θα παρουσιάσει το σχεδιασμό και την κατασκευή των οχημάτων του αύριο.

volk

Η έκθεση θα αποτελείται από πέντε αίθουσες που θα παρουσιάσουν πώς κατασκευάστηκε η Modular Electric Matrix της Volkswagen, η ποικιλία των μοντέλων που θα κατασκευαστούν, η μοναδική ευελιξία της πλατφόρμας και ο τρόπος συναρμολόγησης των οχημάτων.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να αντιληφθούν τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες αυτοκινητοβιομηχανίες και να διερευνήσουν πως η οδήγηση θα μοιάζει στο μέλλον.
Τέλος, οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν τη διαδικασία συναρμολόγησης και να δουν το αυτοκίνητο να διαμορφώνεται γύρω τους μέσω της εικονικής πραγματικότητας. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube