Vignale: Τα premium Ford στη Φρανκφούρτη

Vignale: Τα premium Ford στη Φρανκφούρτη

Η Ford αποκάλυψε το πρωτότυπο Vignale, βασισμένο στο απερχόμενο Mondeo, που αποτελεί την πρόγευση μιας σειράς μοντέλων υψηλών προδιαγραφών.

Οι προδιαγραφές των μοντέλων της Vignale τοποθετούνται πάνω από την κορυφαία έκδοση Titanium X της Ford και θα κάνουν την παρθενική εμφάνισή τους το 2015, αρχή γενομένης με τη νέα γενιά του Mondeo.

Θα ακολουθήσει το S-MAX και το αμερικανικό crossover Edge, με τα Vignale να απευθύνονται στο 10-15% των αγοραστών που θα ήθελαν μοντέλα υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών από τις υφιστάμενες της Ford.



Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι βασισμένο στο Mondeo που θα αντικατασταθεί σύντομα και εξωτερικά είναι αναβαθμισμένο με νέο προφυλακτήρα και χρωμέ μάσκα. Η Ford αντικατέστησε επίσης τα χερούλια των θυρών και τους εξωτερικούς καθρέφτες με άλλα επίσης χρωμιωμένα, θέλοντας να δώσει μια πιο premium εικόνα, ενώ οι 20άρες ζάντες αλουμινίου είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για το πρωτότυπο Vignale.

Στην καμπίνα, αντικαταστάθηκαν τα καθίσματα με άλλα δερμάτινα και πιο κομψά, με ανάλογες επενδύσεις στο πάνελ των θυρών στην κεντρική κονσόλα και στο τιμόνι. Το Mondeo Vignale διαθέτει επίσης Wi-Fi και διατίθεται με ένα σετ αποσκευών με την υπογραφή της Vignale.





[Πηγή Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube