Trion Nemesis: Αμερικάνικο supercar 2.000 ίππων

Trion Nemesis: Αμερικάνικο supercar 2.000 ίππων

Μέσα στον επόμενο μήνα θα παρουσιαστεί η πρωτότυπη έκδοση του νέου supercar.

Η Trion Supercars δημιουργήθηκε το 2012 και η έδρα της βρίσκεται στην δυτική ακτή της βορείου Αμερικής, στην California.

Στα άμεσα σχέδια της νέας εταιρείας είναι η δημιουργία ενός supercar, του Nemesis, με ισχύ 2.000 ίππων. Στο λιτό δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγες μέρες η Trion Supercars, ανέφερε ότι θα προσφέρεται με twin turbo V8 κινητήρα απόδοσης 2.000 ίππων, θα επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,0 sec και θα έχει τελική ταχύτητα πάνω από 434 km/h. Θα συνεργάζεται με σειριακό κιβώτιο οχτώ σχέσεων και εάν κρίνουμε από τις λίγες ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, θα είναι plug in υβριδικό.

Το σασί και το αμάξωμα θα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα για μικρό βάρος, ενώ θα διαθέτει και ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα. Επιπλέον, θα υπάρχει και σύστημα με διάφορες λειτουργίες που επηρεάζει την σκληρότητα και το ύψος της ανάρτησης, την εξάτμιση, τον κόφτη στροφών του κινητήρα και τον φωτισμό της καμπίνας, με την μία λειτουργία μάλιστα να ονομάζεται “Predator Mode”.

Στο εσωτερικό, η ευρύχωρη και πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα θα βολέψει όλους τους σωματότυπους, με τον χώρο αποσκευών να χωράει ακόμα και τους σάκους με τα μπαστούνια του golf.

[Πηγή: Trion SuperCars]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube