Τρία νέα πρωτότυπα θα παρουσιάσει η Mitsubishi στην έκθεση του Τόκιο

Τρία νέα πρωτότυπα θα παρουσιάσει η Mitsubishi στην έκθεση του Τόκιο

Η Mitsubishi μας προϊδεάζει για το μέλλον της.

Η Mitsubishi μας δείχνει σε αυτές τις φωτογραφίες τα τρία πρωτότυπα που θα αποκαλύψει στην Διεθνή Έκθεση του Τόκιο τον άλλο μήνα.

Τα τρία αυτά μοντέλα μας δείχνουν τον νέο σχεδιαστικό δρόμο που χαράσσει η ιαπωνική φίρμα, καθώς και τις νέες τεχνολογίες που θα φέρουν τα μελλοντικά της μοντέλα.

Το πρώτο εκ των τριών είναι ένα μεγάλο plug in υβριδικό SUV με την ονομασία GC-PHEV (Gran Cruiser). Ακόμα, διαθέτει την ελαφριά τετρακίνηση Super All Wheel Control (S-AWC) και όλη την αφρόκρεμα στα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και πολυμέσων.

Ακολουθεί το XR-PHEV που ανήκει στην κατηγορία των μικρών crossover. Η σχεδίαση του παραπέμπει σε κουπέ χάρη στην χαμηλή γραμμή της οροφής, ενώ από τεχνολογικής απόψεως διαθέτει ότι και το μεγαλύτερο GC-PHEV.

Το τελευταίο μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των πολυμορφικών και ονομάζεται Concept AR (Active Runabout). Σύμφωνα με την Mitsubishi συνδυάζει τα καλά δύο κόσμων, αυτών των SUV και των πολυμορφικών. Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας μικρού κυβισμού τούρμπο κινητήρας άμεσου ψεκασμού και η καμπίνα ξεχωρίζει για την φουτουριστική σχεδίασή της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube